#رول_کیک_سوئیسی_یلدایی_دلبرانه 🍉
*قالب UK 32x21x4cm یا 28x24x4cm*
.
🌸مواد خمیر کیک:
5 عدد زرده تخم مرغ
5 گرم عصاره وانیل
50 گرم روغن نباتی
شیر مایع 85 گرم
95 گرم آرد گندم
مواد مرنگ:
سفیده تخم مرغ 5 عدد
پودر شکر 100 گرم
1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار
رنگ خوراکی
🌸روش تهیه :
1. فرُ با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کن.
2. شیر مایع و روغنُ با لیسک مخلوط کن، تا خوب مخلوط بشن. زرده تخم مرغُ اضافه کن، خوب مخلوط کن. آرد الک شده رو اضافه کن، خوب مخلوط کن، کنار بگذار.
3. سفیده های تخم مرغ و تارتارُ با دور تند همزن بزن تا کف کنه و بالا بیاد، بعد کم کم پودر شکرُ بهش اضافه کن و هم بزن تا جایی که، وقتی ظرفُ برمیگردونی، نریزه.
4. در 3 نوبت، سفیده های زده شده رو به زرده ها اضافه کن و با لیسک آروم و دورانی هم بزن تا یکدست بشه.
5. خمیرُ به 2 قسمت تقسیم کن، به یک قسمت رنگ قرمز اضافه کن، وبه قسمت دیگه رنگ سبز اضافه کن، مخلوط کن، (زیاد هم نزن) و در قیف بریز.
6. کف قالب ورق تفلون بنداز و یک بار خمیر قرمز و یک بار خمیر سبزُ به شکل اریب بریز ، قالبُ دوبار روی سطح کار بزن تا هوای اضافش خارج بشه.
7. 20 دقیقه یا تا زمانی که پخته بشه، بپز. از فر در بیار، روی توری فلزی بذار، یه پارچه روش بنداز تا از داغی بیفته، بعد همون پارچه رو روی میز پهن کن، رولتُ روش برگردون، ورق تفلون رو جدا کن و با کمک پارچه رولش کن , به مدت سی دقیقه کنار بذار ,بعد خامه بزن، دوباره رول کن و بذار یخچال چند ساعتی بمونه.
🍲
@bebinobepaz