. مغزدار مواد لازم: 3 عدد نان ویفر( از لوازم قنادی‌ها تهيه کنید) 300 گرم شکر(1 و 1/3لیوان فرانسوی دسته دار ) 200 میلی لیتر آب(1 لیوان سرخالی ) 250 گرم مارگارین 400 گرم بیسکویت آسیاب شده 300 گرم فندق یا گردو آسیاب شده 100 گرم شکلات 60 درصد کاکائو طرز تهيه: ابتدا آب و شکر را مخلوط کرده و بزارید روی حرارت ملایم تا بجوشد. مارگارین را که به صورت نواری خرد شده اضافه کنید و هم بزنید تا ذوب شود. از روی حرارت بردارید و بیسکویت و فندق یا گردو پودر شده را اضافه کنید و مخلوط کنید. مخلوط را به دو قسمت تقسیم کنید. شکلات ذوب شده را به یک قسمت اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. کمی که از داغی افتاد روی یک ورق نان ویفری را با نیمی از مواد ( کاکائویی یا ساده) بپوشانید و سطح آنرا صاف کنید و با یک ویفر دیگر بپوشانید و با نیمه دیگر مواد بپوشانید تا لایه سوم سپس در یخچال بزارید تا مختصری خنک شود. سپس یک جسم سنگین بزارید روی شیرینی و بزاريد کاملا خنک شود ودر آخر به دلخواه برش‌ بزنید.نوش جان 🍲 @bebinobepaz