دو نعمت وجود دارد که مردم نمی توانند به درستی از آن قدردانی کنند یکی از آنها سلامتی و دیگری وقت آزاد است.
خمیر یوفکا ۳ عدد
اسفناج نیم کیلو
هویج ۴-۵ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
نمک
فلفل سیاه
فلفل قرمز
برای خیس کردن یوفکاها:
آب نصف لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
یک زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال
خمیر یوفکایی که در این بورک استفاده میشه به شکل دایره های خیلی بزرگه،از اون مدل یوفکا اگر پیدا نکردین میتونید نون لواش دایره استفاده کنید
طرز تهیه:
اول از همه پیاز داغ کنید و ادویه ها رو بهش اضافه کنید و بزارید کنار
برگهای اسفناج روکه شسته و خرد کردین بزارید بپزه تا ابش کشیده بشه و بعد بهش کمی پیاز داغ اضافه کنید
به همین شکل گوشت چرخ کرده رو هم با پیاز تفت بدین و آماده کنید.
هویجها رو هم رنده کرده و کمی در روغن تفت بدین.
حالا یکی از یوفکاها رو روی سفره پهن کنید و از مخلوط آب و روغن روش بریزید.سپس هویج آماده شده رو روش پخش کنید.یک لایه یوفکای دیگه رو بزارید،آب و روغن بریزید و گوشت رو روش پخش کنید.
به همین ترتیب روی لایه آخر هم اسفناج بریزید.و بعد رول کنید
بورک رو از وسط نصف کنید و پس از رومال کردن در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به آرامی بپزید تا روش طلایی بشه.
بعد ازاینکه از فر دراومد اجازه بدین داغی اولیه اش بره و سپس ببرید و سرو کنید.
🍲
@bebinobepaz