شنیسل مرغ
✔️مواد لازم (2-3 نفره )
▫️سینه مرغ : 1 عدد 🌟از فیله ی مرغ هم می تونید استفاده کنید.
▫️زعفران دم کرده : به مقدار لازم
▫️نمک ، فلفل سیاه ، پودر سیر به مقدار لازم
▫️پیاز : 1 عدد
▫️سس مایونز یا ماست : 2 قاشق غذاخوری
▫️تخم مرغ : 2 عدد
▫️آرد سفید : مقداری
▫️آرد سوخاری: مقداری
▫️روغن مخصوص سرخ کردن : مقداری
✔️رسپی
◀️ابتدا یک عدد سینه مرغ رو به شکل نازک و پهن برش می زنیم. روی سطح کار یک کیسه فریزر می گذاریم یک ورق از مرغ رو روش قرار می دیم و یک کیسه دیگه روش می گذاریم .حالا با بیفتکوب یا گوشت کوب آروم آروم روش می زنیم تا حسابی پهن و نازک بشه. مرغ ها حدود یک و نیم برابر میشن.
🌟نایلون برای اینکه وقتی مرغ رو پهن می کنیم به اطراف نپاشه. و کثیف کاری نشه. و مرغ ها با ذربه ای که بهشون وارد میشه پاره نشن.
داخل ظرف مناسبی می ریزیم و با مقداری زعفران آب کرده ،نمک ، فلفل سیاه ،سس مایونز و پیاز خرد شده مزه دار می کنیم. با دست خوب هم می زنیم. و از ادویه ها به همه ی قسمت های مرغ می زنیم.
حالا روی ظرف رو سلفون می کشیم و به مدت 3-4 ساعت در یخچال قرار می دیم تا استراحت بکنه.
🌟هر چقدر مدت زمان استراحت بیشتر باشه خوشمزه تر میشه
◀️دو عدد تخم مرغ رو داخل کاسه ای می شکنیم و با چنگال خوب می زنیم تا باز بشن. در بشقابی مقداری آرد سفید می ریزیم. مقداری هم پودر سیر بهش اضافه می کنیم و باهم مخلوط می کنیم تا مزه دار بشه.
داخل بشقاب دیگه ای هم مقداری پودر سوخاری می ریزیم.
◀️ورقه های مرغ رو ابتدا در آرد سفید می غلتونیم. به طوری که همه ی قسمت های مرغ آردی بشه .بعد داخل تخم مرغ زده شده فرو می بریم. چند ثانیه نگه می داریم و بعد خارج کرده داخل پودر سوخاری می گذاریم و به همه ی قسمت هاش می زنیم.
◀️داخل تابه ای مقداری کمی روغن مخصوص سرخ کردن می ریزیم.وقتی خوب داغ شد شنیتسل ها رو داخلش می گذاریم. وقتی یک طرفشون سرخ شد ،طرف دیگشم به آرامی برمی گردونیم تا سرخ و پخته بشه. حرارت ملایم باشه تا مرغ ها مغز پختن پشن.
بعد خارج کرده روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار می دیم تا روغن اضافیش کشیده بشه.
می تونید در بشقاب سرو گذاشته و در کنار سیب زمینی سرخ شده ، گوجه فرنگی حلقه شده ،جعفری و خیار شور سرو کنید.
نوش جونتون😊
🍲
@bebinobepaz