طرز تهیه ی قرمه سبزی رو که همتون بلدین میخوام نكات خوشمزه تر شدن قورمه سبزی رو واستون بگم😋 نکات👇🏻👇🏻👇🏻 گاهی داخل برخی غذاها نیاز داریم ادویه های خاص اضافه کنیم مثلا هنگام تهیه قورمه سبزی از شنبلیله خشک هم استفاده می کنیم .حتی اگه از شنبلیله تازه استفاده کرده باشین ، اضافه کردن شنبلیله خشک ، عطر خوبی به خورشت میده در کمی روغن تفتش بدید و در آخر به خورشت اضافه کنید عطرش همه جارو برمیداره (البته زیاد بریزید خورشتتون تلخ میشه)اندازه درشتی و ریزی سبزی خرد شده سلیقه ایه ولی هرچه ریز تر باشه خورشت زیباتره.برای اینکه قورمه سبزی شما روغن بندازه بهتره برای سرخ کردن سبزی از روغن جامد استفاده کنید. بهتر ه که از تره و اسفناج ( یا برگ چغندر ) بیشتری در ترکیب سبزی قورمه استفاده کنید تا سبزی لعاب بیشتری داشته باشد و زیباتر شود . اسفناج به جهت رنگ سبز و لعاب دادن به خورشت قورمه سبزی لازمه . ولی مزه اصلی رو تره و جعفری و گشنیز به خورش قورمه سبزی میده و بدون هرکدوم از اینا خورش مزه ای رو کم داره .پس حتما از سبزی ها کامل و فراوون بریزید .البته در فصولی که اسفناج در دسترس نباشه معمولا از برگ چغندر استفاده میشه .لیمو امانی دونوع روشن و تیره داره برای قورمه سبزی بهتره از نوع تیره تر استفاده بشه با چنگال سوراخهایی روش زده تا مزش داخل خورش بره یا اگه خرد میشه حتما دانه های اون رو بیرون بیارید تا خورشت رو تلخ نکنه .حبوبات حتما قبلش خوب خیس بخورن و خوب بپزه لعاب حبوباتی که خوب پخته شده باشد باعث لعاب و مزه خوب خورشت میشه .برای  خورشت قورمه سبزی بعضی لوبیا قرمز و بعضی لوبیا چیتی یا از لوبیا چشم بلبلی استفاده میکنند . یادتون نره هیچوقت به حبوبات تا انتهای پخت نمک نمی زنیم چون دیر میپزن .خورشت نباید آبکی باشه بلكه باید با حرارت کم بجوشد تا کاملا جا بیفتد .قبل از خاموش کردن شعله ، برخی قطعه هایی از یخ به خورشت اضافه میکنند تا روغن خورش به سطح خورش بیاد.بعضی داخل خورشت قورمه سبزی رب گوجه فرنگی یا رب انار هم اضافه میکنن که خوشمزه میشه . اصولا برای تهیه این خورشت باید دقت کرد به چه میزان سبزی نیاز داریم تا همه مواد يك اندازه باشن نه كمتر و نه بيشتر. 🍲 @bebinobepaz