. فلافل خونگی فوق العاده خوشمزه برای عزیزای دلم دستور فلافل خونگی خیلی خوشمزه مواد لازم : نخود 1لیوان - باقالا زرد 1لیوان - 3حبه سیر - 1عدد سیب زمینی متوسط آب پز شده - 1عدد پیاز متوسط رنده شده - خمیر وسط یک نان باگت -پودر پودر تخم گشنیز و زیره سبز - نمک و فلفل طرز تهیه : نخود و باقالازرد را یک شب قبل خیس میکنیم با آب ولرم و میگذاریم داخل یخچال و بعد از اینکه نخود و باقالازرد خیس خورد همه مواد را دو یا سه بار با چرخ گوشت چرخ میکنیم مایع فلافل آماده است و حالا ادویجات را اضافه میکنیم که شامل نمک ، فلفل ، تخم گشنیز و زیره سبز بودن و کاملاهم میزنیم تا یکدست بشه. برای اینکه مایع ما نرم شود 1 لیوان آب ولرم به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و بعد با قالب فلافل در قابلمه پر روغن داغ شده سرخ میکنیم قالب فلافل را در روغن داغ میزنیم و از مواد پر میکنیم تا راحت داخل قابلمه بیافتد . نکته : عزیزان وقتی خواستیم آب ولرم رو اضافه کنیم کم کم به مواد اضافه میکنیم اگه همه آب را یک دفعه اضافه کنیم ممکن است مواد فلافل شل شود من این مقدار که تو دستور هست 1 لیوان متوسط آب ولرم اضافه کردم دوستان یه نکته بگم شما یه لیوان آب ولرم کنار دستتون بزارین کم کم به مواد اضافه کنید یه دفعه آب ولرم رو نریزید موادتون شل بشه باید مواد فلافل جوری نرم بشه که راحت از قالب به داخل روغن بیافته موقع سرخ کردن نکته مهم حتما از قالب فلافل زن کوچیک استفاده کنید قالب فلافل زن بزرگ باعث میشه داخل فلافل خوب مغز پخت نشه روغن مایع سرخ کردنی که تو قابلمه کوچیک ریختید دمای روغن باید خیلی داغ باشه بعد شروع به سرخ کردن فلافل ها بکنید حرارت موقع سرخ کردن خیلی کم و خیلی زیاد نباشه اگه تعداد افراد خانواده 2 نفر بودین یا 3 نفر میتونید نخود و باقلا از هر کدوم یک فنجان خیس کنید دوستان این دستور فلافل خیلی خوشمزه و نرم هستش حتی از بیرون اینا هم خوشمزه تر میشه یه نکته دیگه دوستان خمیر نون باگت احتیاج نیست خشک بشه همون جور نرم با بقیه مواد چرخ کنید باقالا زرد یه کم موقع چرخ کردن به گلوی چرخ گوشت میچسبه در این صورت چرخ گوشت رو از برق بکشید گلوی دستگاه رو باز کنید باقالاها رو جدا کنید و دوباره بزنید کار کنه دوستای گلم اینم تجربه من بود گفتم بهتون بگم. ‎ 🍲 @bebinobepaz