پیاز شکم پر چگونه تهیه میشود؟😋😍
تخم مرغ: ۲ عدد
جعفری: ۲۰۰ گرم
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
بکینگ پودر: یک چهارم قاشق چای خوری
روغن: به مقدار لازم
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز درشت: ۴ عدد
سیر: ۲ حبه
زیره: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
🥓🍕🥓
تخم مرغها را در ظرفی شکسته و حسابی هم میزنیم.
سپس به آنها نمک وفلفل وزردچوبه و زیره را اضافه میکنیم.
جعفری ساطوری و سیر رنده شده را به تخم مرغ اضافه کرده و مواد را حسابی با هم مخلوط میکنیم.
درانتها آرد و بیکینگ پودر را اضافه کرده و مجدداً مواد را با هم مخلوط میکنیم.
سینه مرغ را با مقداری آب نمک و زرد چوبه میپزیم،
سپس ریشریش کرده و به مخلوط تخم مرغمون اضافه میکنیم.
پیازها را پوست کنده واز پهلو دو نیم میکنیم و حلقههای آن را مانند به آرامی جدا میکنیم.
در تابه ای کمی به اندازه کافی روغن میریزیم پیازها را کف ظرف میچینیم و مخلوط رادر پیازها میریزیم.
سپس با حرارت کم سرخ میکنیم.
🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇
🍲
@bebinobepaz