ترشی بامیه چگونه تهیه میشود؟😋😍 بامیه ۲ کیلو گوجه فرنگی یک کیلو فلفل دلمه‌ای قرمز دو عدد متوسط سیر یک بوته سرکه ۳الی ۴ لیوان شکر ۱ قاشق فلفل قرمز تند پودری ۱ قاشق نمک دریا به میزان لازم 🫒🧄🫒 🥪بامیه ها را داخل آب جوش می ریزیم. بعد از دو سه دقیقه از داخل آب خارج می کنیم طوریکه بامیه ها تغییر رنگ ندهد و آب سرد روی بامیه ها باز می کنیم تا روند پخت متوقف شود. برای تهیه آب ترشی هم گوجه ها را پوست می کنیم و خرد کرده و به همراه فلفل دلمه قرمز خردشده داخل قابلمه می ریزیم و اجازه می‌دهیم کاملا بپزد. به کمک میکسر مواد را میکس و سرکه و نمک و فلفل قرمز پودری و شکر را اضافه می کنیم. داخل شیشه مورد نظر بامیه و سیر را ریخته و آب ترشی را روی آن میریزیم و در آن را بسته و بعد از استراحت به مدت یک الی یک و نیم روز در محیط آشپزخانه داخل یخچال گذاشته و بعد از 10 روز الی دو هفته ترشی قابل استفاده است. 🍰 همین الان ببین و بپز 😍👇 🍲 @bebinobepaz