مانتی(غذای ترکیه)😋😋😋 مواد لازم برای خمیر مانتی: آرد ۴لیوان نمک ۱ق م تخم مرغ ۲عدد آب ا لیوان سرخالی ابتدا آرد ونمک راداخل کاسه ریخته وبعد تخم مرغ وآب رو کم کم اضافه میکنیم وآروم مخلوط میکنیم تاخمیرمون جمع بشه و خوب ورز میدهیم وبعد روی خمیر را پوشانده نیم ساعت استراحت میدهیم. مواد لازم برای داخل مانتی: گوشت چرخکرده ۴۰۰گرم پیازرنده شده وآبکشی شده ۲عدد فلفل ۱ق م نمک ۱ق م همه مواد را داخل کاسه ریخته وباهم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. بعد ازنیم ساعت که خمیرمون آماده شد روی سطح صاف آرد پاشی کرده وخمیر رو با وردنه بازمیکنیم وبه شکل مربع های کوچک برش میزنیم وازمایع گوشتی وسط هرمربع کمی میزاریم وگوشه های رو برو را به هم میچسبانیم. وخمیر رو می بندیم. درقابلمه ای آب رو می جوشونیم وکمی هم نمک میزنیم ومانتی های آماده شده رو میریزیم توش تاحدود ۱۵ دقیقه بجوشه وخوب بپزه بعد آبکش میکنیم ودر ظرف های سرو میریزیم وسس روش رو اضافه میکنیم ونوش جان میکنیم😋😋 سس مانتی: ماست وسیر له شده رو قاطی کرده روی مانتی ها میریزیم یا ماست موسیر دار میریزیم. وبعد روغن مایع و کره روهم روی حرارت گذاشته وپول بیبر رو اضافه میکنیم وقتی داغ شد حرارت راخاموش کرده و این رو هم روی مانتی ها میریزم کمی هم پودر نعناع می پاشیم روش. 🍲 @bebinobepaz