#مرغ_پرتقالی
.
تکه های مرغ رو در کره سرخ کرده و روشون رنده ی پوست لیمو گذاشته و نمک پاشیده,و اب پرتقال(چه طبیعی,چه سن ایچ ) و اب همون لیمو که پوستشو رنده کردیم رو گرفته و کنار مرغ ها میریزیم. .قبل از اینکه آب مرغ کشیده بشه,از اون سس بردارید که کنار غذا سرو کنید,بعد بزارید کامل ابش کشیده شه و سرخ شه .این مدل مرغ,به هیچ ادویه ای جز نمک و حتی پیاز احتیاج نداره و اگه یه روز هم تو یخچال بمونه طعم و بوی بد نمیگیره(هرچند که میگن مرغ یک شب مونده رو نخورید😉)
واسه ته دیگها 😉 یه تخم مرغ رو با هفت ق غ ماست, و گلاب و زعفرون مخلوط کردم, کمی از برنج آبکش شده رو باهاش مخلوط و کف قابلمه ریختم,بعد برنج سفیدمو روش ریختم.
🍲 @bebinobepaz