#رنگینک آرد گندم ۱ لیوان آرد نخود ۱/۲ لیوان پورد قند ۲ الی ۳ ق س( من از پودر قند استفاده نکردم) کره ۱۰۰ گرم دارچین ۱ ق چ هل ساییده ۱/۲ ق چ خرما و گردو به اندازه لازم اول آرد گندم رو روی حرارت خیلی ملایم میزاریم تا بوی خامیش بره و رنگش تغییر کنه این فرایند برای من یه ساعت طول کشید بعد آرد نخود رو بهش اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم بعد کره رو اضافه میکنیم و زمان میدیم تا کره آب شه یکم تفت بخوره با کره کافیه چون بیشتر اگه تفت بخوره روغن میندازه و از حالت تردی در میاد بعد از روی حرارت برمیداریم و پودر قند و دارچین و هل رو اضافه میکنیم. اول داخل ظرف مورد نظر یه مقدار ازین مواد میریزیم و روش خرماهایی رو که از قبل هسته شو جدا کردیم و داخلش گردو گذاشتیم رو میچینیم و بعد بقیه مواد رو روی خرما ها میریزیم و با پشت قاشق صاف میکنیم و میزاریم تو یخچال تا ببنده. من بصورت تک نفره تو قالب درست کردم 🍲 @bebjnobepaz