اینبار #اسپاگتی داریم با #میت_بال خیلی طعمش عاااالیه فقط تنها عیبش اینه که تهدیگ نداره😆😆 . اینجوری پختم👇👇👇 برای سس اسپاگتی اول یه پیاز درشت رو نگینی ریز کردم و تفت دادم بعد سه حبه سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و ادویه های محبوبتون رو اضافه کنید بعد چند تا گوجه رو پوست میکنیم و با چند برگ ریحون پوره میکنیم و روی سیر و پیاز میریزیم. و میزاریم ابش کشیده بشه بعد رب اضافه میکنیم و رنگ که انداخت دو لیوان اب میریزیم و میزاریم یکم جا بیفته. بعد میت بالها یا کوفته های غول پیکرمون 😄😄 رو آماده میکنیم و سرخ میکنیم. بنصف سس رو روی کوفته ها میریزیم و مابقی رو نگه میداریم وقتی ماکارونی رو آبکش کردیم باهاش مخلوط میکنیم و میزاریم به مدت پنج شش دقیقه دم بکشه . به همین سادگی😊😊😊 شب خوووووووش.💙💙💙💙. . پ.ن میدونستین رنگ زرد و نارنجی خیلی دوست دارم💛💛💛💛😉😉😉😉.. . اضافه شد: برای درست کردن میت بال سیصد گرم گوشت رو با یه پیاز بزرگ (رنده شده و آب گرفته شده) مخلوط میکنیم نمک و زردچوبه و کمی دارچین اضافه میکنیم و به اندازه گردو قلقلی میکنیم😊 🍲 @bebjnobepaz