مواد لازم:کره۱۰۰گرم،پودر شکر ۵۰ گرم.پودر وانیل۱/۲ق چ.پودر هل ۱/۲ق چ.زرده تخم مرغ۱عدد.آرد سفید شیرینی پزی ۱۶۰ گرم.سفیده تخم مرغ ۱عدد.مغز گردوی خردشده و پسته نیم کوب شده به اندازه لازم طرز تهیه: کره که به دمای محیط رسیده، پودر شکر،وانیل و هل با همزن بزنید تا سبک و پفکی بشه.بعد زرده تخم مرغ را اضافه و بزنید حتما در حین زدن یکی دوبار اطراف ظرف رو با لیسک تمیز و مواد رو به وسط ظرف حرکت دهید تا همه مواد یکدست بشه.حالا آرد رو که قبلا الک کردین به مواد اضافه و مخلوط کنید.از خمیر به اندازه دلخواه بردارید و در دست گرد کنید داخل سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در مغز گردو که ریز خردشده یا پسته بغلتونید و در سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، قرار بدین بعد سینی رو در فری که از قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه قرار بدین.پس از خنک شدن روش پودر قند بپاشید. -یه نکته مهم اینکه وقتی خمیر رو در مغز گردو یا پسته قرار میدین زیاد بهش فشار ندین تا مغز گردو در خمیر فرو نره فقط در حدی که همون سفیده تخم مرغ باعث چسبیدن مغز گردو بهش بشه کافیه چون در غیر اینصورت باعث ترک روی شیرینی میشه. 🍲 @bebinobepaz