- طرز تهیه املت قارچ و فلفل دلمه ای گوجه فرنگی: سه عدد قارچ خرد شده: دو پیمانه تخم مرغ: سه عدد فلفل دلمه ای: یک عدد پیاز: یک عدد روغن: به میزان لازم نمک و ادویه: به میزان لازم برای تهیه املت قارچ و فلفل دلمه ای پیاز را سرخ کرده و قارچ ها را به آن اضافه کنید. حالا آنها را تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و رنده شان کنید. حالا آنها را به قارچ و پیاز اضافه کنید. اگر دوست داشتید میتوانید گوجه را رنده نکرده و آنها را ریز خرد کنید. در مرحله بعدی فلفل دلمه ای را هم نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. وقتی آب گوجه ها کشیده شد باید تخم مرغ ها را با نمک و ادویه مخلوط می کنیم و روی مواد بریزید. البته میتوانید مواد را در این مرحله با تخم مرغ مخلوط نکنید. بلکه صبر کنید تا تخم مرغ ها روی گوجه و قارچ سفت شود. یعنی فقط تخم مرغ را روی آن بریزد و هم نزنید. انتخاب با خود شماست. 🍲 @bebinobepaz