ملون #چیزکیک
برای بیس کیک :
تخم مرغ دوعدد
شکر یک دوم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
روغن یک دوم پیمانه
آرد یک پیمانه
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ، شکر را کامل زده تا روشن شود . روغن و شکر را به ترتیب اضافه کرده تا یکدست شود ، در آخر مواد خشک الک شده را اضافه میکنیم . مواد را در قالب بیست تا بیست و دوسانتی ریخته در فر صد و هشتاد درجه قرار می دهیم
برای تاپینگ
دویست و پنجاه گرم خامه را با یک دوم پیمانه شکر کامل همزده تا شکر حل شود دویست گرم پنیر خامه ای را اضافه و همزده تا یکدست شود . یک دوم بسته ژله طالبی را با یک چهارم پیمانه آب جوش مخلوط کرده تا یکدست شود ، پس از خنک شدن به مواد اضافه میکنیم .
وقتی کیک سرد شد به اندازه دایره ای که قطر آن از قطر کیک سه سانتیمتر کوچکتر است داخل کیک را خالی میکنیم و با مایه #چیز_کیک پر میکنیم و در یخچال میگذاریم . پس از چند ساعت از یخچال خارج و کیک را با خامه و ملون یا طالبی اسکوپ زده تزیین میکنیم . نوش جان
🍲 @bebinobepaz