#آش_دوغ برای پنج تا شش کاسه ابگوشتی موادوطرزتهیه *یک ونیم لیوان نخود رو ازشب قبل خیس کنید چندبار ابشو عوض کنیدسپس بپزیدوابکشی کنید. 1_دو قاشق آرد برنج رو با یک لیوان آب سر دهم بزنیدسپس یک عددتخم مرغو هم بزنیدوب آرد و آب اضافه و بازهم بزنید تا یکدست شود. ۲_یک لیوان ماست رو با سه کیسه دوغ بدون طعم «سه لیتر»مخلوط وهم بزنید. ! دوغ محلی ک البته بهتره ۳_نیم کیلو سبزی«300گرم گشنیز+200گرم تره+100گرم شویدوچندبرگ سیر رو پاک،شسته وقتی آبشون رفت با قیچی خردکنیدنه زیادریز نه زیاددرشت تا رنگ آش عوض نشه». *سه حبه سیر رو رنده کنید. 4_یک پیمانه برنج معطر رو چند ساعتی خیس دهیددرکف دو دست بسابید تا خردبشن. نمک و فلفل و« قدری زیره برای رفع نفخ» حالا بریم درست کنیم 5_در قابلمه مناسبی مخلوط دوغ وماست و اردوتخم مرغو رو بریزید،ودریک جهت هم بزنید باحرارت کم تا ب جوش بیفتد چندتا جوش زد برنج ساییده رو اضافه کنید هرپنج دقیقه همش بزنید تا کمی غلیظ شود. دراین مرحله سیر رنده شده و یک قاشق کره بزنید. 6_ده دقیقه بعد نخود و سپس سبزی رو اضافه نمایید و فلفل سفید و قدری زیره بزنیدتقریبا تایکساعت آش حاضرمیشود. ب این آش زردچوبه و زعفران نزنید. *میتونیدازبرنج خورداستفاده کنید *در برخی از شهرها ب این آش گوشت قلقلی اضافه میشود. *واگر مایل بودین با نعنا داغ سرونمایید 🍲 @bebinobepaz