#آش_دوغ
برای پنج تا شش کاسه ابگوشتی
موادوطرزتهیه
*یک ونیم لیوان نخود رو ازشب قبل خیس کنید چندبار ابشو عوض کنیدسپس بپزیدوابکشی کنید.
1_دو قاشق آرد برنج رو با یک لیوان آب سر دهم بزنیدسپس یک عددتخم مرغو هم بزنیدوب آرد و آب اضافه و بازهم بزنید تا یکدست شود.
۲_یک لیوان ماست رو با سه کیسه دوغ بدون طعم «سه لیتر»مخلوط وهم بزنید.
! دوغ محلی ک البته بهتره
۳_نیم کیلو سبزی«300گرم گشنیز+200گرم تره+100گرم شویدوچندبرگ سیر رو پاک،شسته وقتی آبشون رفت با قیچی خردکنیدنه زیادریز نه زیاددرشت تا رنگ آش عوض نشه».
*سه حبه سیر رو رنده کنید.
4_یک پیمانه برنج معطر رو چند ساعتی خیس دهیددرکف دو دست بسابید تا خردبشن.
نمک و فلفل و« قدری زیره برای رفع نفخ»
حالا بریم درست کنیم
5_در قابلمه مناسبی مخلوط دوغ وماست و اردوتخم مرغو رو بریزید،ودریک جهت هم بزنید باحرارت کم تا ب جوش بیفتد چندتا جوش زد برنج ساییده رو اضافه کنید هرپنج دقیقه همش بزنید تا کمی غلیظ شود.
دراین مرحله سیر رنده شده و یک قاشق کره بزنید.
6_ده دقیقه بعد نخود و سپس سبزی رو اضافه نمایید و فلفل سفید و قدری زیره بزنیدتقریبا تایکساعت آش حاضرمیشود.
ب این آش زردچوبه و زعفران نزنید.
*میتونیدازبرنج خورداستفاده کنید
*در برخی از شهرها ب این آش گوشت قلقلی اضافه میشود. *واگر مایل بودین با نعنا داغ سرونمایید
🍲 @bebinobepaz