ایده های سرو و دیزاین به صورت برشی و ظرفهای تکنفره😍 این ترحلوای شیرازیه...مخصوص افطار هس.اینم یه دستور امتحان شده و عالی.......برا یه ظرف پیرکس ازین مستطیل ها...شما نیاز دارید به نصف لیوان ارد برنج.چهارلیوان شیر.یک لیوان نشاسته.سه لیوان اب یخ.یک و نیم لیوان شکر و یک لیوان گلاب. برا اینکه خیلی خوب بشه بهتره برنج خوب رو‌خودتون اسیاب کنید و ارد برنج درست کنید. بعد نشاسته رو با اب یخ مخلوط کرد و اونقدر هم بزنید تا قشنگ حل بشه. بعد شکر رو با گلاب مخلوط کرده هم بزنید تا اونم حل که شد به نشاسته و اب سرد اضافه کنید. بعد شیر و ارد رو هم‌مخلوطکرده و هم بزنید...خوب هم بزنید که حالت گلوله گلوله نشه. بعد همه مواد رو مخلوط کرده هم بزنید و داخل قابلمه بریزید و سپس بذارید روی حرارت. این زمان باید تند تند و بدون وقفه هم بزنید....چون اگر وقفه بیفته موادتون گلوله گلوله میشه و کیفیت ترحلوا پایین میاد. همونطور که هم میرنید یواش یواش مواد شروع به غلیظ شدن میکنه...در حدی هم بزنید که موقع هم زدن جای قاشق روی مواد بمونه. حالا حرارت رو خاموش کنید و ظرفی که قبلا تهش رو یه کم چرب کردین بیارید و سریع مواد رو بریزید داخل اون...جنسش پیرکس باشه بهتره....در این مرحله ظرف رو به ارامی تکون بدید تا روی سطح ترحلواتون صاف بشه...اگر با قاشق روی اون رو صاف کنید وقتی خنک شد سطح ترحلوا ترک می خوره...بعد چند ساعت بذلرید داخل یخچال و بعدش اماده خوردن هس.... اگر خواستین زعفرونی درست کنید...موقعی که روی حرارت در حال غلیظ شدن هس زعفرون دم‌کرده هم اضافه کنید.... اگر دو رنگ‌خواستین درست کنید باید اول یکیش رو درست کنید بریزید داخل ظرف ...بلافاصله شروع کنید به درست کردن رنگ دوم.....مثلا اول سفید درست کنید...بعد که ریختین داخل ظرف فوری مجددا شروع کنید به درست کردن زعفرونیش...بعد به ارامی زعفرونی رو هم بریزید روی سفید....تو این مدت سفیده تقریبا خودش رو گرفته...بعد بذارید یخچال.... ترحلوا تا درست نبسته نباید نه تکون بخوره نه قاشق بزنی بهش وگرنه اب میندازه...یعنی بهتره شب درست کنی بذاری یخچال...بعد فردا که قشنگ بست برش بزنی و میل کنی @bebinobepaz