رول گردویی
برای درست کردن رول گردو اول از همه باید مواد داخل رولو درست کنیم پس شیش قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده، چهار قاشق غذاخوری شکر و یه قاشق مرباخوری پودر دارچینو تو یه کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم. بعدش تو یه کاسه دیگه نصف لیوان شیر رو با یه قاشق غذاخوری پور قند یا شکر خوب مخلوط میکنیم. حالا بیست گرم کره ای که آبش کردیمو هم اضافه میکنیمو باز خوب هم میزنیم. بعد یه ورق خمیر یوفکا مستطیلی رو از وسط نصف میکنیم و دو طرفش رو به مخلوط شیرو کره مون آغشته میکنیم این کار باعث میشه که خمیر یوفکا خییییییلی خوشمزه تر بشه و همینطور موقع رول کردن پاره نشه و نشکنه. حالا از مخلوط گردومون روی خمیر میریزیم برای هر تکه خمیر یوفکا یه قاشق سرخالی مواد کافیه. بعد دو طرف خمیر رو میبندیم تا موقع سرخ شدن رول ها، مواد بیرون نریزه. حالا خمیرو رولش میکنیم. با کمک یک سیخ چوبی رولو ثابت میکنیم تا باز نشه( مراحل تو استوری هست) حالا تو یه ماهیتابه یکم روغن میریزیم و رول ها رو توش میذاریم تا طلایی بشن. بعد از طلایی شدن طرف زیری برشون میگردونیم تا هر دو طرف طلایی بشه... تمام
حتما حتما رولارو همون موقع که میخواین نوش جون کنین سرخشون کنین چون خیلی ترد ترو خوشمزه ترن
🍲
@bebinobepaz