نان سرخی
ابتدا نکته ها را مینویسم ، غالباً نکته ها را آخر مینوسم ولی خیلی از دوستان تا نصف دستور رو میخونن و همون نکته های گفته شده رو مجدد میپرسن ؛ لطافت نون برمیگرده به کم بودن آرد . پس دقت کنید به مواد آرد زیادی نزنید خمیر باید چسبنده باشه . باید به دستتون بچسبه ، چسبندگی خمیر رو با چرب کردن دست از بین ببرید ، و موقع حالت دادن زیر کار را حسابی آرد پاشی کنید . میزان آرد تو این دستور متفاوته چون آردها با هم متفاوت هستن بعضی آردها بخاطر تازه بودن خیلی جذب مایعات میشن پس آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر مطلوبی بدست بیاد .
مواد لازم ؛
آب ولرم ( دمای 40 درجه ) یک لیوان
شیر ولرم ( دمای 40 درجه ) یک لیوان
خمیرمایه یک قاشق غذاخوری سرصاف
شکر 1 قاشق غذاخوری سر پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد سفید ( ارد سفید لطافت نون رو بیشتر میکنه )حدود 4 پیمانه یا بیشتر یا کمتر
آب ولرم و شکر و خمیر مایه را ترکیب کرده در ظرف رو گذاشته 10 دقیقه جای گرم گذاشته بعد از 10 دقیقه روی مواد کف میکنه حالا شیر ولرم و وانیل ریخته ؛ سپس آرد ؛ نیم ساعت یا 45 دقیقه جای گرم استراحت داده ، چونه های کوچیک گرفته
مجدداً روی چونه ها رو حدود 10 دقیقه بپوشانید سپس مانند کلیپ حالت دهید .
این نان برای سرخ کردن مناسبتر هست تو فر ممکنه خشک بشه . با حرارت متوسط سرخ کنید روغن نمیکشه .
🍲
@bebinobepaz