مربای توت فرنگی 🍓🍓🍓 توت فرنگی 1کیلو شکر یک کیلو جوهر لیمو نوک ق چ آب حدودا دو لیوان یا نیم لیتر طرز تهیه: اول آب وشکر رو بزارید بجوشه تا حسابی قوام بیاد چون وقتی توت فرنگی ها رو داخلش بریزید دوباره توت فرنگی ها آب میندازه وباعث میشه تا مدت بیشتری روی حرارت بمونه ومرباتون تیره میشه. پس شربت حسابی باید قوام بیاد وغلیظ بشه بعد توت فرنگی های شسته رو داخلش بریزید وبزارید با حرارت کم یک ربع تا بیست دقیقه بپزه . اگر بعداز این تایم دیدی که هنوز شهد مرباتون رقیقه وبه غلظت مناسب نرسیده بوسیله یک صافی کوچیک توت فرنگی ها رو از قابلمه جدا کنید وداخل کاسه ای بریزید وبزارید شهد یا شربت داخل قابلمه بجوشه تا به غلظت دلخواه برسه . با این روش اصلا شکل ورنگ توت فرنگی هاتون تیره نمیشه . در آخر که شهد غلیظ شد توت فرنگی ها رو اضافه کنید وجوهر لیمو رو با مقدار خیلی کمی آب سرد مخلوط وبه مرباتون اضافه کنید حدودا پنج دقیقه که جوشید مرباتون رو خاموش کنیدوبزارید خنک بشه وبعد داخل ظرف در دار داخل یخچال نگهداری کنید. ✔نکات : برای درست کردن یه مربای توت فرنگی خوشرنگ حتما باید به یک سری از نکات دقت کنید . 🍓اگر توت فرنگی ها ترش بودن بهش ۲۰۰گرم شکر اضافه کنید. 🍓به هیچ وجه توت فرنگی ها رو زیاد نجوشونید چون باعث میشه شکل ظاهریشون تغییر کنه وحالت پوره پیدا میکنه. 🍓داخل مربا اصلا از آبلیمو استفاده نکنیدچون طعم مربا رو خراب میکنه. 🍲 @bebinobepaz