_هویج و گردو مواد لازم: آرد ۳۰۰ گرم شکر ریز ۲۸۰ گرم هویج رنده شده آبگرفته ۱۲۵ گرم معادل ۱/۵عدد متوسط تخم مرغ ۳ عدد شیر کمتر از نصف لیوان معادل ۱۰۰ میلی لیتر کره ۶۰ گرم روغن مایع ۱/۳پیمانه سرخالی جوز هندی ۱/۴ق.چ بکینگ پودر ۲/۵ق.چ گردوی ریز خورد شده ۵_۶عدد شربت سن ایچ ۲ق.س دارچین ۱ق.چ نمک ۱پنس طرز تهیه: تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر ریز را با همزن حدود۶_۷دقیقه همزده تا کرم رنگ و کشدار شود . روغن مایع و کره نرم را افزوده وکمی که هم زدید هویج رنده شده و شیر و شربت سن ایچ را ریخته و در حد مخلوط شدن هم بزنید . نمک و بکینگ پودر و دارچین و جوزهندی را به آرد سه بار الک شده افزوده و مخلوط کنید . مواد خشک در سه مرحله به مایعات اضافه کرده و به آرامی با مفتول هم بزنید و در انتها گردوی خورد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . مایع کیک را هم میتوانید در قالب میان تهی بریزید و هم مثل من در قالب مستطیل ۲۰×۳۰. البته قالب را باید چرب و آرد پاشی کنید. کیک را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰_۴۰دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن بدلخواه تزیین کنید . من با پودر قند تزیین کردم .ابتدا نوارهایی از کاغذ بریدم و بطور منظم روی کیک چیدم و پودر قند روی آن الک کردم و بعد با احتیاط نوار ها را برداشتم . هیچکدام از مواد کیک را حذف و یا جایگزین نکنید چون در طعم و مزه کیک نقش مهمی دارد . آردی که با گردو مخلوط میکنیم از ته نشین شدن آرد جلوگیری میکند . نوش جان🌹🌹🌹 🍲 @bebinobepaz