#کیک _هویج و گردو
مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم
شکر ریز ۲۸۰ گرم
هویج رنده شده آبگرفته ۱۲۵ گرم معادل ۱/۵عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
شیر کمتر از نصف لیوان معادل ۱۰۰ میلی لیتر
کره ۶۰ گرم
روغن مایع ۱/۳پیمانه سرخالی
جوز هندی ۱/۴ق.چ
بکینگ پودر ۲/۵ق.چ
گردوی ریز خورد شده ۵_۶عدد
شربت سن ایچ ۲ق.س
دارچین ۱ق.چ
نمک ۱پنس
طرز تهیه:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده و وانیل و شکر ریز را با همزن حدود۶_۷دقیقه همزده تا کرم رنگ و کشدار شود .
روغن مایع و کره نرم را افزوده وکمی که هم زدید هویج رنده شده و شیر و شربت سن ایچ را ریخته و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
نمک و بکینگ پودر و دارچین و جوزهندی را به آرد سه بار الک شده افزوده و مخلوط کنید .
مواد خشک در سه مرحله به مایعات اضافه کرده و به آرامی با مفتول هم بزنید و در انتها گردوی خورد شده را با یک قاشق آرد مخلوط کرده و به مایه کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
مایع کیک را هم میتوانید در قالب میان تهی بریزید و هم مثل من در قالب مستطیل ۲۰×۳۰.
البته قالب را باید چرب و آرد پاشی کنید.
کیک را در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰_۴۰دقیقه بپزید و بعد از خنک شدن بدلخواه تزیین کنید .
من با پودر قند تزیین کردم .ابتدا نوارهایی از کاغذ بریدم و بطور منظم روی کیک چیدم و پودر قند روی آن الک کردم و بعد با احتیاط نوار ها را برداشتم .
هیچکدام از مواد کیک را حذف و یا جایگزین نکنید چون در طعم و مزه کیک نقش مهمی دارد .
آردی که با گردو مخلوط میکنیم از ته نشین شدن آرد جلوگیری میکند .
نوش جان🌹🌹🌹
🍲
@bebinobepaz