#دسر_لیوانی
خیلی راحت و خوشمزست و میتونید برای افطاری و یا مهمانیهاتون همون روز یا از یک روز قبل امادش کنید مطمعنا همه از خوردنش لذت میبرند لیوانای من ارتفاعشون کم و سایزشون متوسط بود با این مقدار 7 تالیوان شد
#دسر_عیش_السرایا
یه دسر عربی که بینظیره
نان تست 7 عدد
شکر 5 قاشق غذاخوری
شیر 6 لیوان
نشاسه ذرت (سفیده) 7 قاشق غذاخوری
گلاب 5 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه نصف پاکت
طرز تهیه شربت
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب 1/3 لیوان
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
اول شربت رو اماده کنید و بزارید خنک بشه
اب و شکر رو بدون اینکه هم بزنید بزارید رو شعله ملایم تا شکر در اب حل بشه بعد از اینکه چند دقیقه جوش خورد و شکر حل شد اب لیمو رو اضافه کنید و اجازه. بدید 10 دقیقه بجوشه بعد گلاب رو اضافه کنید و اجازه بدید چند دقیقه دیگه بجوشه من یه قاشق زعفران دم کرده هم اضافه کردم دلبخواهه دوست نداشتید نزنید. شعله رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه
نان تست رو مکعبی خرد کنید زیاد درشت نباشه کمی بزرگتر از حبه قند خرد کنید و بریزید داخل سینی در فر با دمای 180 درجه بزارید تا تست بشه و چند بار در فر باز کنید و همش بزنید تا خوب تست بشه حدودا 15 دقیقه طول میکشه میتونید در تابع هم این کار رو با شعله کم و هم زدن مرتب انجام بدید تا یکدست تست بشن. برای درست کردن فرنی نشاسه و شکر و شیر و خامه را با هم مخلوط کنید و بزارید روی شعله ملایم و مثل فرنی مرتب هم بزنید تا گلوله نشه وقتی غلیظ شد گلاب رو هم اضافه کنید و چند دقیقه که جوشید خاموش کنید نان تست های اماده رو ته لیوان یا هر ظرف دلخواهی بریزید روی نانها دو قاشق شربت بریزید بهتره که بیشتر نریزید زیاد شیرین میشه بعد روش فرنی بریزید میتونید یکم خلال پسته هم لای لایه ها بریزید دلبخواهه یا هر مغزی که دوست دارید خرد کنید و بریزید یا اصلا چیزی نریزید و هر جوری که دوست دارید تزیین کنید خیلی خوشمزه وراحته
🍲
@bebinobepaz