سس پستو با میگو هم بهتون پیشنهاد میکنم. البته برای میگو خورا😉 .مواد لازم ریحان ۲ پیمانه فشرده گردو نیم پیمانه پنیر پارمزان نیم پیمانه سیر ۴یا۵ حبه روغن زیتون نیم پیمانه مغز تخمه آفتابگردان نیم پیمانه لیمو ترش تازه یک عدد نمک و فلفل ب میزان لازم پاستا پنه ۴۰۰ گرم فیله مرغ نواری ۴ عدد ریحان، سیر، گردو، روغن زیتون، آب لیموی تازه، پنیر پارمزان و نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید. سس رو داخل ظرفی بریزید و در آخر مغز تخمه آفتابگردان رو داخلش بریزید و هم بزنید. پاستا پنه رو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید ❇️ یک سوم پیمانه آب پاستا رو نگه دارید تا اگه سس سفت بود و خوب با پاستا مخلوط نشد اون روهم ب پاستاها اضافه کنید. فیله های نواری طعم دار شده با ادویه های دلخواهتون رو گریل کنید. بعد پاستاها رو داخل یه قابلمه بریزید و سس پستو رو بهش اضافه کنید. پاستا رو داخل ظرف سرو بکشید در آخر در صورت تمایل بهش پودر پنیر پارمزان و جعفری خرد شده و فلفل روش بریزید و فیله های گریل خرد شده رو کنار ظرف بذارید و نوووش جاااان😋😋😋 ❇️میتونید مغز تخمه آفتابگردان رو حذف کنید ❇️میتونید بجای گردو، باوم زمینی یا فندق یا دونه کاج و یا مغز تخمه بریزید 🍲 @bebinobepaz