سس پستو با میگو هم بهتون پیشنهاد میکنم. البته برای میگو خورا😉 .مواد لازم
ریحان ۲ پیمانه فشرده
گردو نیم پیمانه
پنیر پارمزان نیم پیمانه
سیر ۴یا۵ حبه
روغن زیتون نیم پیمانه
مغز تخمه آفتابگردان نیم پیمانه
لیمو ترش تازه یک عدد
نمک و فلفل ب میزان لازم
پاستا پنه ۴۰۰ گرم
فیله مرغ نواری ۴ عدد
ریحان، سیر، گردو، روغن زیتون، آب لیموی تازه، پنیر پارمزان و نمک و فلفل رو داخل مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید. سس رو داخل ظرفی بریزید و در آخر مغز تخمه آفتابگردان رو داخلش بریزید و هم بزنید.
پاستا پنه رو داخل آب بجوشونید و آبکش کنید
❇️ یک سوم پیمانه آب پاستا رو نگه دارید تا اگه سس سفت بود و خوب با پاستا مخلوط نشد اون روهم ب پاستاها اضافه کنید.
فیله های نواری طعم دار شده با ادویه های دلخواهتون رو گریل کنید.
بعد پاستاها رو داخل یه قابلمه بریزید و سس پستو رو بهش اضافه کنید.
پاستا رو داخل ظرف سرو بکشید در آخر در صورت تمایل بهش پودر پنیر پارمزان و جعفری خرد شده و فلفل روش بریزید و فیله های گریل خرد شده رو کنار ظرف بذارید و نوووش جاااان😋😋😋
❇️میتونید مغز تخمه آفتابگردان رو حذف کنید
❇️میتونید بجای گردو، باوم زمینی یا فندق یا دونه کاج و یا مغز تخمه بریزید
🍲
@bebinobepaz