#کیک_دسر
٣ عدد تخم مرغ
يك و يك سوم پیمانه شكر
اسانس وانيل یم ق م
شير يك پیمانه
روغن مايع دو سوم پیمانه
ارد ٣ پیمانه
بكينگ پودر يك ق غ
از قالب ۱۸ سانتی گالوانیزه استفاده کردم
ابتدا تخم مرغ و شكر و اسانس و ١٠ دقيقه با دور تند همزن زدم بعد از اين شير رو اضافه ٣٠ ثانيه با دور متوسط زدم سپس روغن و با دور متوسط ٣٠ ثانيه ديگه زدم در اخر ارد و بكينگ رو به صورت يكجا همشو روي موادم الك كردم و با دور كند همزن فقط در حد مخلوط كردن زدم بيشتر نبايد زد !
كف قالب و كاغذ روغني انداختم كل قالب و چرب كردم حتي ديواره هاشو خيالتون راحت پفش نميخوابه چرب كنيم مايه كيك رو ريختم در فر از قبل گرم شده به مدت ٤٥ دقيقه درجه ١٨٠ گذاشتم با خلال تست كنيد اگه تميز در اومد امادست ( بعد از ۳۰ دقیقه کیک رو تست کنید )
بعد از اینکه کیک خنک شد از قالب خارج کردم وقتی که کاملا سرد شد وسط کیک رو برش دادم ( دوسانت به اینکه به انتهای کیک برسه چاقو رو فروببرید ) داخلشو خالی کردم ( دوسانت انتهای کیک یا همون کف کیک باید باشه مابقی شوخالی میکنیم که مایه چیزکیکمونو داخلش بریزیم
#چیزکیک
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر ماسکار پونه ۲۰۰ گرم
خامه قنادی ۵۰ گرم
شکر ۷ ق غ ( کم کم اضافه کنید و بچشید اگه کافی بود این میزان به ذائقه تون که هیچ اگه نبود شکر اضافه کنید )
اسانس وانیل یک ق م
ژلاتین ۲ ق غ خامه و خامه قنادی و شکر و پنیر و اسانس و با هم مخلوط کردم به وسیله همزن تا وقتی که یکدست بشه بعد پودر ژلاتین روبا نصفلیوان اب بنماری میکنیم وقتی شفاف شد و از حرارت افتاد به چیزکیکمون اضافه و با همزن ( دور کند فقط در حد مخلوط شدن) میزنیم تا یکدست بشه
حالا مایه چیز کیک رو وسط کیکمون میریزیم و ۲ ساعت داخل فریزر میذاریم سپس یک ساعت داخل یخچال نگه میداریم بعد میتونید برش بزنید و سرو کنید ( بهتر هست ۱۵ مین قبل از سرو تووی دمای محیط بذارین) .
#کیکتولدخانگی
🍲
@bebinobepaz