#پلوزیره #پلو_زیره #زیره_پلو #غذای_هندی #غذای_خانگی
تواین پست دوروش تهیه زیره پلو یا جیرا رایس هندی (Jeera rice)و باهم مرور میکنیم.
.
همونطور که قبلا گفتم توخونه ما کسی از فلفل سبز تو غذا خوشش نمیاد درنتیجه من فلفل ودرسته استفاده میکنم وبعدپخت خارج میکنم اینطوری غذاهم خیلی تند نمیشه امااگرشما دوس دارین طبق دستورات اصلی فلفلا روخرد کنین.
ضمنا فلفل سبزوقتی درسته داخل روغن یا خوراک استفاده میشه براثرگرمای مواد حجیم شده ومیترکه حتما مواظب باشید که به چشم برخورد نکنه.
.
یک پ برنج ومیشوریم وخیس میکنیم.
روغن حیوانی یا گی گرم میشه.یه تکه چوب دارچین+چندتامیخک+دوتا هل سبز+دوتا برگ بو+دوق چ زیره درسته ودوتا فلفل سبزاضافه میکنیم .کمی که زیره برشته شد برنج خیس خورده همراه نمک اضافه میشه.یه تفت مختصربامحتویات تابه میخوره وبعدبه میزان لازم اب گرم اضافه میکنیم وبعد ازینکه به جوش اومدشعله ملایم میشه ودرش ومیبندیم تا دم بکشه اما ته دیگ نبنده.
.
وقتی برنج دمکشید درصورت تمایل ادویه هاروازداخل برنج خارج میکنیم وگشنیز تازه اضافه کرده وبه آرامی بابرنج مخلوط وسرو میکنیم.
.
درروش بعدی ساده تر عمل میکنیم.
برنج بصورت معمولی آبکش میشه.
دانه های زیره رو داخل روغن حیوانی داغ میریزیم تا برشته شه بعدبرنج آبکش شده اضافه میکنیم وبعدازپخت کامل با گشنیز تازه مخلوط کرده یااینکه بدون سبزی سروش میکنیم.
.
زیره پلو معمولا درکنارانواع دالهای هندی که شامل حبوبات هستن سرو میشه چون زیره خاصیت ضدنفخ داره.
.
ازونجایی که برنج باسماتی عموما عطروطعم نداره درترکیب با گی وزیره وهمراه با گشنیزتازه طعم خوشایندتری پیدا میکنه.
🍲
@bebinobepaz