کاداییف با محلبی در قالب تارت
مواد لازم
۵۰۰ گرم کاداییف تر (قابل تهیه از فروشگاههای بزرگ و یا فروشگاههای اینترنتی)
۲۰۰ گرم کره
برای شربت:
۳ لیوان شکر ➖۳ لیوان آب ➖۴/۵ قطره آب لیموترش
برای شربت آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مداوم هم بزنید تا بجوشد. بعد از جوشیدن ۱۶-۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند. سپس آب لیمو را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود.
مواد لازم برای محلبی:
۲ لیوان شیر ➖۲ ق غ شکر ➖۱ ق غ نشاسته➖۱ ق غ آرد ➖نصف ق چ وانیل ➖۳ ق غ کرم شانتی
به جز کرم شانتی همه ی مواد را مخلوط کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و تا زمانی که قوام دارو غلیظ شود بپزید سپس از روی حرارت برداشته وقتی که کمی از حرارت افتاد کرم شانتی را اضافه کنید و با همزن بزنید.
ابتدا در یک ظرف مناسب کاداییف های تر را از هم باز کنید و با دست تکه کنید . کره را آب کنید اول کمی هم بزنید بعد کره که کمی از حرارت افتاده را روی کاداییف ها بریزید. توجه کنید که همه جای کاداییف به کره آغشته شود .
قالب تارت ۲۸ سانتی را با کره خوب چرب کنید و کاداییف را کف آن پهن کنید و با ته لیوان روی آن فشار بیاورید تا فشرده شود و کاملا صاف و یکدست کف قالب پخش شود.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد حرارت از بالا و پایین حدودا به مدت ۵۰ الی ۵۵ دقیقه تا زمانی که سرخ شود بپزید (حتما پخت را کنترل کنید ).
وقتی که از حرارت اولیه کاسته شد ۵-۴ دقیقه بعد شربت ولرم را روی کاداییف بریزید (همه جای آن بچرخانید) .
۱۵-۲۰ دقیقه اجازه دهید تا شربت به خورد کاداییف برود. سپس قالب را در ظرف سروتان برعکس کنید . محلبی گرم را روی کاداییف بریزید به طوری که همه جا یکنواخت پخش شود. بعد از سرد شدن بدلخواه تزئین کنید. نوش جان
🍲
@bebinobepaz