#پیراشکی
مواد لازم :
پیاز یکعدد متوسط
پنیر پارمیزان رنده شده ۱/۲ لیوان
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۱۰۰گرم
سوسیس سه عدد(دلخواه)
شکر ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم یک لیوان یا شیر ولرم یکلیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۲ قاشق چای خوری
آرد ۳ لیوان
روغن ۱/۴ پیمانه
.
طرز تهیه:
خمیر مایه،شکر و نمک و یک لیوان آب ولرم را داخل کاسه ای بریزید و در حد مخلوط شدن هم میزنیم(تو این دستور نیازی نیس خمیر مایه عمل بیاد).بعد روغن مایع ، 2 لیوان آرد را اضافه کنید و پس از اینکه مواد مخلوط شدند 1 لیوان باقی مانده آرد را اضافه کنید.
با دست مواد را مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ، خمیر را چند دقیقه ورز میدیم، کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه بزارید ، روی ظرف را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی قرار بدید تا حجم خمیر دو برابر بشه.
فر را با دمای۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
مواد میانی:
گوشت همراه یک عدد پیاز رنده شده خوبتفت میدیم تا سرخ شه.ادویه زردچوبه و فلفلو نمکم به مقدار لازم اضافه میکنیم. در آخر یه قاشق رب اضافه کردم تا حسابی خوش طعم بشه.روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه بزرگتر از قالب مورد نظرتون باز کرده. خمیرو داخل قالبی که کاغذ روغنیگذاشتیم و چرب کردیمقرار میدیم طوری که لبه ها از قالب بزنه بیرون.
حالا روی خمیر از مواد گوشتیمون میریزیم و پنیرم روی مواد میزاریم سپس خمیر را تا بزنید ، لبه های خمیر را به توبرمیگرونیم وبا زرده تخم مرغ ویکم زعفران رومال میکنیم.
پیراشکی داخل فری که از قبل گرم کردیم تو دمای ۱۸۰به مدت بیست دقیقه قرار میدیم و در آخر گریل فر روشن تا روش طلایی بشه☺️
🍲
@bebinobepaz