کوفته سوئدی🥘 مواد لازم: 400 گرم گوشت چرخکرده گوساله 4 قاشق غذاخوری آرد سوخاری 1 تخم مرغ(متوسط یا کوچک) 1 پیاز کوچک رنده شده 1 حبه سیر رنده شده کمتر از 1 قاشق چایخوری نمک(یا طبق ذائقه ) 1/2 قاشق چایخوری پودر زیره پودر فلفل قرمز و سیاه طبق ذائقه 5_6 شاخه جعفری ریز خرد شده مواد سس👇 1 قاشق غذاخوری کره 1.5 قاشق غذاخوری آرد 1.5 لیوان آبگوشت یا آب سبزیجات(مخلوط آب جوش و استاک گوشت یا سبزیجات) 100 گرم خامه صبحانه(یا مخلوط 50 میلی لیتر شیر و 50 گرم خامه) 1 قاشق چایخوری سس خردل مقداری جور هندی رنده شده(اختیاری) مقداری جعفری تازه خرد شده نمک،فلفل سیاه و قرمز طبق ذائقه طرز تهیه: تمام مواد کوفته را در یک کاسه مخلوط و خوب ورز دهید تا تمام مواد با هم ترکیب شوند،روی کاسه را بپوشانید و برای حدود 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال استراحت دهید،سپس از یخچال در آورده و بصورت کوفته های کوچک شکل دهید، 2-3 قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید(حتما روغن باید داغ باشد)کوفته ها را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند(ترجمه از آشپزی_خلاق)بعد از پخت،کوفته ها را در بشقاب بگذارید و حرارت را کم کنید،کره و آرد را اضافه کرده و تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود، در حین هم زدن آبگوشت یا آب سبزیجات را اضافه کنید و مرتب هم بزنید سپس خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و بعد سس خردل و ادویه جات هم بریزید و کوفته ها را به سس اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم به مدت 10_15 دقیقه بپزد در آخر جعفری ریز خرد شده را اضافه کرده و گرم سرو کنید،این کوفته ی خوشمزه رو میتوانید با پوره سیب زمینی،پاستا و سبزیجات سرو کنید،نوش جان🤗 🍲 @bebinobepaz