آبگوشت . گوشت آبگوشتی ۵۰۰ گرم نخود نصف لیوان پیاز متوسط ۲ عدد لوبیا سفید نصف لیوان گوجه فرنگی ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم 🥣طرز تهیه آبگوشت ابتدا نخود و لوبیا را از شب قبل در مقداری آب بخیسانید و در صورتی که امکان دارد آبش را چند مرحله عوض کنید. . گوشت آبگوشتی را به همراه نخود و لوبیا و یک عدد پیاز، و گوجه در یک قابلمه قرار دهید و ۶ الی ۸ لیوان آب روی مواد گفته شده بریزید. شما می‌توانید در این قسمت پوست گوجه فرنگی‌ها را قبل از ریختن در قابلمه جدا کنید. . زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید آبگوشت شما با حرارت کم پخته شود. این کار به این خاطر می‌باشد که آبگوشت به خوبی جا بیفتد. در این مرحله شما دو ساعت و نیم زمان لازم دارید تا آبگوشت شما روی حرارت بماند تا زمان اضافه کردن سیب زمینی‌ها شود. . سیب زمینی‌ها را به داخل قابلمه می‌اندازید. بعد از انجام این کار شما باید چربی موجود در قابلمه را خارج ساخته و به همراه پیاز باقی مانده به خوبی می‌کوبید و سپس مواد آماده شده را داخل قابلمه قرار می‌دهید. . زمانی که حبوبات نرم شدند نمک و فلفل سیاه را به آبگوشت اضافه می‌کنید. برای خوشرنگ شدن آبگوشت ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت داده و سپس به آبگوشت اضافه کنید. . نکته مهم در مورد این غذای سنتی این است که هر چه زمان بیشتری برای پخت آبگوشت صرف کنید آبگوشت شما جا افتاده‌تر و خوشمزه‌تر می‌شود. . برای خوردن گوشت و حبوبات آبگوشت می‌توانید به دو روش عمل کنید. در روش اول می‌توانید مقداری گوشت و حبوبات را داخل کاسه ریخته به همان صورت سرو کنید و روش دوم این است که گوشت و مواد دیگر را بکوبید و به عنوان گوشت کوبیده سرو کنید. 🍲 @bebinobepaz