سالاد گل‌کلم با کینوا مواد: گلم کلم، کینوا، جعفری، پسته یا بادام هندی، انار سس: روغن زیتون، آبلیمو، پوست رنده‌شده لیمو پ.ن. ۱. گل‌کلم را با فلفل قرمز (پاپریکا)، روغن زیتون و زیره مخلوط کنید و در فر سی‌صدوهفتادوپنج ف. یا صد و نود س‌. برای بیست دقیقه بگذارید. ۲. کینوا را زیر آب بگیرید تا تلخی طبیعیش برود اگر دد فرآیند بسته‌بندی خوب نرفته. با سه برابر حجمش آب قاطی کنید و روی شعله زیاد جوش بیارید. بعد در ظرف را ببینید و با شعله کم ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید. ۳. کینوای پخته را با جعفری، پوست لیموی رنده‌شده و نمک و فلفل قاطی کنید. بعد گل‌کلم و روغن زیتون و آب‌لیمو را اضافه کنید. ۴. در آخر انار و پسته یا بادام هندی اضافه کنید. 🍲 @bebinobepaz