کیک بسبوسه
مواد لازم:
1-ایرمیک ........160gr
2-آرد سفید........70gr
3-روغن ذرت یامارگارین.........150gr
4-پودر نارگیل خشک........45gr
*اگر از پودر نارگیل چرب استفاده میکنید 25grالی 30grهم کافیه.
5-خامه .......100gr
6-شیر........100ml...تقریبا1/2پیمانه میشه
7-کافی میت........30gr
9-تخم مرغ.........3عدد درشت
10-شکر........200gr
اسانس وانیل.......1ق غ
ب پودر........1ق غ
زعفران غلیظ.......1ق غ
نمک میوه...... 1ق م....من یه پنس نمک معمولی زدم.
*داخل دستورپودر گردونیست ولی من 1ق غ سرپر زدم.
11-برای روی کیک هم شهدکه داخل دستور1لیوان آب + شکر2لیوان+آب لیموی تازه1ق غ بود.
طرز تهیه:
1-اول مواد شهدرو روی شعله بزارین تاکمی غلیظ بشه بعدآب لیمو واگر دوست داشتین کمی زعفران وگلاب اضافه کنیدوبزارین کمی خنک بشه.
2-شکر رو پودر کردم وبا مارگارین زدم تا کمی حجیم بشه بعد تخم مرغ ها +خامه رو اضافه کردم و زدم.
3-پودر نارگیل+کافی میت+آرد+ایرمیک+ب پودر+ نمک رو هم باهم ترکیب کردم وکنارگذاشتم.
4-شیر+اسانس+زعفران رو به مواد تخم مرغی اضافه کردم وباهم زن دستی در حدمخلوط شدن زدم.
5-مواد خشک روهم در چند مرحله به موادمون اضافه کردم وبالیسک مخلوط کردم.
6-حالا موادروتوقالب بریزین وداخل فرداغ بادمای170درجه به مدت45دقیقه بدین بعداز پخت کیک وخنک شدن شهدرو در 2مرحله کم کم به خورد کیک بدین وبعد برش بزنید وسروش کنید
🍲
@bebinobepaz