کیک بسبوسه مواد لازم: 1-ایرمیک ........160gr 2-آرد سفید........70gr 3-روغن ذرت یامارگارین.........150gr 4-پودر نارگیل خشک........45gr *اگر از پودر نارگیل چرب استفاده میکنید 25grالی 30grهم کافیه. 5-خامه .......100gr 6-شیر........100ml...تقریبا1/2پیمانه میشه 7-کافی میت........30gr 9-تخم مرغ.........3عدد درشت 10-شکر........200gr اسانس وانیل.......1ق غ ب پودر........1ق غ زعفران غلیظ.......1ق غ نمک میوه...... 1ق م....من یه پنس نمک معمولی زدم. *داخل دستورپودر گردونیست ولی من 1ق غ سرپر زدم. 11-برای روی کیک هم شهدکه داخل دستور1لیوان آب + شکر2لیوان+آب لیموی تازه1ق غ بود. طرز تهیه: 1-اول مواد شهدرو روی شعله بزارین تاکمی غلیظ بشه بعدآب لیمو واگر دوست داشتین کمی زعفران وگلاب اضافه کنیدوبزارین کمی خنک بشه. 2-شکر رو پودر کردم وبا مارگارین زدم تا کمی حجیم بشه بعد تخم مرغ ها +خامه رو اضافه کردم و زدم. 3-پودر نارگیل+کافی میت+آرد+ایرمیک+ب پودر+ نمک رو هم باهم ترکیب کردم وکنارگذاشتم. 4-شیر+اسانس+زعفران رو به مواد تخم مرغی اضافه کردم وباهم زن دستی در حدمخلوط شدن زدم. 5-مواد خشک روهم در چند مرحله به موادمون اضافه کردم وبالیسک مخلوط کردم. 6-حالا موادروتوقالب بریزین وداخل فرداغ بادمای170درجه به مدت45دقیقه بدین بعداز پخت کیک وخنک شدن شهدرو در 2مرحله کم کم به خورد کیک بدین وبعد برش بزنید وسروش کنید 🍲 @bebinobepaz