#پیتزا_مرغ
4 پیمانه آرد
نمک
دو قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق غذاخوری خمیرمایه
یه قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
4 قاشق غذاخوری شیر خشک
یک چهارم پیمانه روغن
دو پیمانه آب (تا وقتی خمیرتون نرم بشه ولی به دست نچسبه)
طرز تهیه؛
مواد رو با هم مخلوط کنید ورز بدید تا یه خمیر نرم بدست بیاد آبو کم کم اضافه کنید که خمیرتون شل نشه هر وقت خمیرتون نرم شد و به دست نچسبید دیگه آب نریزید بعد یه ساعت بزارید کنار تا خمیر استراحت کنه از خمیر گلوله های بردارین و دایره ای بازش کنید یه استکان یا کاسه ی کوچیکو وسطش فشار بدید تا وسطش بره داخل تر و با چنگال سوراخ سوراخش کنید.
مرغ رو به قطعات کوچک برش بدید
فلفل دلمه ای رو ریز خرد و سرخ کنید پیازو توی روغن تفت بدید بعد سیر رو اضافه کنید و کنار بزارید بعد مرغ رو داخل ماهیتابه بریزید با کمی روغن تفت بدید بعد کمی نمک و فلفل بزنید و خوب سرخ کنید تا مرغ مغزپخت شه بعد از پخت بزارید موادتون خوب خنک بشه و با هم مخلوطشون کنید. بعد خمیر رو با تخم مرغ و شیر رومال بزنید و موادو وسطش بریزید و پنیر پیتزا روش بزنید. به مدت 20 دقیقه توی فر بزاریدش.بعد از اینکه پخت از فر درش بیارید و روش سس خردل بریزید.
نوش جان
🍲
@bebinobepaz