آل داود مطرح کرد؛
⭕️آزادی بیان آمریکایی؛ اعطای مجوز پوشش خبری انتخابات فقط به ۷ رسانه!
🛑دنیا شاهد بود که آمریکا به عنوان کشوری که از طریق آژانس امنیت ملی سایبری خود (NSA)، فضای سایبر جهان را مدیریت میکند حتی به رئیس جمهور مستقر این کشور که دارای حقوقی مانند حق وتو، استفاده از کدهای کیفهای هستهای و فرماندهی کل نیروهای مسلح ایالات متحده است، اجازۀ تعدی به قوانین سایبری کشور را نمیدهد.
⭕️سید علیرضا آل داود در نشست بررسی قوانین سایبری آمریکا در انتخابات ۲۰۲۰ این کشور افزود: یکی از نکات قابل تعامل دربارۀ حاکمیت سایبری، وقایع پس از انتخابات 2020 ریاست جمهوری آمریکا است. دنیا شاهد بود که آمریکا به عنوان کشوری که از طریق آژانس امنیت ملی سایبری خود (NSA)، فضای سایبر جهان را مدیریت میکند حتی به رئیس جمهور مستقر این کشور که دارای حقوقی مانند حق وتو، استفاده از کدهای کیفهای هستهای و فرماندهی کل نیروهای مسلح ایالات متحده است، اجازۀ تعدی به قوانین سایبری کشور را نمیدهد، وی و طرفدارانش به راحتی سانسور میشوند، پیامهای او در شبکههای اجتماعی با عناوینی همچون اخبار گمراه کننده برچسب گذاری میگردد تا آرامش سایبری ایالات متحده آمریکا حفظ شود! جای تأمل دارد که کشوری مانند آمریکا به عنوان مدعی دروغین آزادی بیان، زمانی که طرفداران دونالد ترامپ پای به خیابانها میگذارند، بدون هیچ اغماضی دسترسی وی به تمام حسابهای خود در فضای مجازی را قطع میکند، در حالی که فراموش نخواهیم کرد، چطور این پلتفرمها تمام امکانات زیرساختی خود را برای بر هم زدن آرامش ایران در ادوار مختلف به کار گرفتند!
⭕️وی افزود؛ خانم هیلاری کلینتون در کتاب خاطرات خود (2013) به صراحت مینویسد؛ «زمانی که معترضین (اغتشاشگران) در خیابانهای تهران بودند ما اجازۀ تعطیلی توئیتر را ندادیم!» خانم کلینتون تصریح میکند که آقای جک دورسی (مدیر شبکۀ اجتماعی توئیتر) آن زمان در شهر بغداد اقامت داشته است! به بیان سادهتر در نزدیکترین فاصلۀ جغرافیایی ممکن برای هدایت عملیات حاضر شده بود! رهبر انقلاب تاکنون 3بار به صراحت از این مسئله یاد کردهاند که شرکت توئیتر در فتنۀ مخملین آن مقطع برای نقش آفرینی در انتخابات ایران بروزرسانی خود را به تأخیر انداخت، این دوگانگی در برخورد آمریکا با دو انتخابات ریاست جمهوری در کشور خود و ایران حقایق زیادی را آشکار میکند. یکی از این نکات جالب توجه اجازۀ محدود آمریکا به فعالیت رسانهها در فضای انتخاباتی این کشور بود، ساختار امنیتی این کشور فقط به 7 رسانه مجوز رسمی پوشش اخبار انتخاباتی کشور را داد! شبکۀ زیرساخت ملی اطلاعات آمریکا (National Information Infrastructure Network) که در سال 1991 میلادی شکل گرفت، این امکان را برای ایالات متحده فراهم کرد که حاکمیت خود را در فضای سایبر گسترش دهد ولی زمانی که در ایران از شبکۀ ملی اطلاعات صحبت میکنیم، عدهای با طرح مسائلی مانند مسدود سازی دسترسی به فضای آزاد اطلاعات مانع راهاندازی این شبکه در کشور میشوند
🇮🇷بدون مرز
@bedonimarz
@bedonimarz