گلایه کافی است؛ فقط اقدام متقابل -۱
🔹سه روز از خباثت تازه اروپا و تصویب قطعنامه ضد ایرانی در آژانس میگذرد. اما آقای روحانی رئیسجمهور هنوز هیچ موضعی نگرفته است. اصلا آیا میشود «رفتار خصمانه» را با گفتار گلایهآمیز و یا حتی معترضانه پاسخ گفت؟
♦️نوبت قبل، دوم بهمن 97 بود که آقای ظریف با انتقاد از خیانتهای دنبالهدار اروپا تصریح کرد «اروپا شرافت خود را در برجام فروخت». اگر پنج ماه قبل آشکار شده که اروپا شرافتش را فروخته، روحانی به سه دولت اروپایی چه بگوید؟ «بیشرفها»؟! صرف به رخ کشیدن بیشرفی اروپاییها چه خاصیتی دارد؟
🔹به تعبیر حافظ «ما ز یاران چشم یاری داشتیم- خود غلط بود آنچه میپنداشتیم/... شیوه چشمت فریب جنگ داشت- ما غلط کردیم و صلح انگاشتیم». اگر اروپاییها بگویند «گفت خود دادی به ما دل حافظا- ما محصل بر کسی نگماشتیم»، روحانی یا ظریف چه پاسخی دارند؟
♦️آیا روحانی و ظریف و عراقچی و صالحی و دیگر خوشبینان به توافق با غرب، حریف را نمیشناختند و عبرتهای مذاکرات 82 تا 84 پیش چشمشان نبود؟ واقعاً اگر روزی اروپاییها و آمریکاییها بگویند، ما شما را فریب ندادیم، بلکه شما خود را فریب دادید، پاسخ روحانی چیست؟
🔹کسی غیر از روحانی بود که مرداد ۸۴، نامه به البرادعی (دبیرکل وقت آژانس) دربارهعهدشکنی اروپا نوشت؟ «متأسفان، ایران بارها اقدامات اعتمادساز را افزایش داد و در عوض، با قولهای انجامنشده و درخواستهای بیشتر روبهرو شد.، نمیخواهند در برابر حق غیر قابل انکار ایران تسلیم شوند ».
♦️روحانی در کتاب «امنیت ملی و دیپلماسی هستهای» که سال 90 منتشر شد: «سال 83 گفتم ما بین دوچرخه و پیکان مخیر بودیم. دوچرخه، غیرمتعهدها و پیکان، همان اروپا بود. بنز هم بود، ولی ما اجازه نداشتیم از آن استفاده کنیم. پس، ناچار شدیم بین آن دو، پیکان را انتخاب کنیم»
🔹او با همین تلقی سال 92 خیالکرد سوار بنز دموکراتها شده؛ پس هرچه خیانت از اوباما دید، ندیده انگاشت. از ویزا ندادن به معاون سیاسی دفترش که قرار بود نماینده ایران در سازمان ملل شود، تا ممنوعیت ویزایی و ترساندن کشورها از معامله با ایران، و ریلگذاری تحریمهای گسترده کاتسا و آیسا .
🔻ادامه دارد🔻
محمد ایمانی
@bedonimarz
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44