🛑 روزنامه الاخبار لبنان اسنادی منتشر کرد که نشان میدهد امارات، عربستان و آمریکا چگونه از سال 2016 بر روی قشر جوان ایران تمرکز کردند تا به زعم خود بتوانند جنگ را به داخل ایران بکشانند.
🔸گزارش الاخبار نشان می دهد همکاری سهجانبه ای میان سعودی-آمریکایی-اماراتی برای فروپاشی ایران شکل گرفته است و منجر به ارایه یک طرح بوده که نتیجه آن خروج دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا از برجام است. ریاض نیز متعهد شده بود که کمبود نفت ایران را که معلول تحریمها خواهد بود، جبران کند. سعودیها همچنین هر کاری کردند تا به اقتصاد ایران یشتر ضربه بزنند. لذا طی چهار ماه، صادرات نفت خود را افزایش دادند.
🔸اطلاعات بدست آمده نشان میدهد که عربستان به عنوان یکی از بازیگران اصلی طرح آشوبگرانه مذکور علیه ایران، در تاریخ 30 نوامبر 2018 در حاشیه اجلاس گروه بیست که در آرژانتین برگزار شد مجموعهای از اقدامات اضافی برای همگام شدن با استراتژی رسانهای موسوم به «طرح تضعیف ایران از درون» را با هیئت آمریکایی در میان گذاشته است.
🔸در سند شماره 5 آمده که ریاض به آمریکاییها قول داده بود که بعد از اعمال تحریمها علیه ایران، عربستان مقادیر نفت ایران را جبران کرده و با مشتریان این کشور در آسیا و اروپا تماس میگیرد تا به آنها در این زمینه تضمین دهد و به این ترتیب روند ضربه زدن به ایران و اقتصاد آن تسهیل گردد.
🔹بر اساس اسناد منتشر شده : عربستان سعودی در عرض 4 ماه تولید نفت خود را به بیش از 2 برابر نفت صادراتی ایران افزایش داد و دست به اقدامات دیگری نیز در سیاستهای نفتی خود زد تا از وارد شدن شوک به بازار نفت در نتیجه تحریم نفت ایران، جلوگیری کند. عربستان سعودی در این زمینه تلاش کرد کشورهای حوزه خلیج فارس و روسیه را متقاعد کند که صادرات نفت خود را افزایش دهند. تلاشهای عربستان منجر به کاهش قیمت سوخت در آمریکا شد و سعودیها آن را یک دستاورد بزرگ برای دولت ترامپ میدانستند.
🔺بر همین اساس ، پروژه آشوب در ایران شامل مجموعهای از طرحها بود که با هدف مداخله در تحولات ایران و تحریف آنها به ویژه در میان جوانان ترسیم شده بود. شبکهها و رسانههای اجتماعی مهمترین بازوی اجرایی این طرحها محسوب میگردند.
طرحهای مذکور شامل موارد زیر عنوان شده است:
▫️پورتال «ایرانیان هاب»، وبسایت «
iranianshub.com» و شبکههای آنلاین: در این طرح تاکید شده که آموزش در جامعه ایران بسیار ارزشمند بوده و جوانان ایرانی تشنه دانش زیاد هستند و علاقه فراوانی به فناوری دارند و آرزو دارند که آخرین ابزارهای فناوری را در اختیار داشته باشند. جوانان ایرانی بیشتر کالاها و خدمات مورد نیاز خود را از طریق اینترنت دریافت میکنند. بنابراین باید یک پلتفرم آنلاین فارسی زبان وجود داشته باشد که کاربر ایرانی بتواند از طریق آن مطالب، ویدیوها یا مطالب بصری جالب مرتبط با فناوری، هنر، موسیقی، علم، مد و خانواده را وبلاگ یا جستجو کند. این فرصت بزرگی برای نفوذ در فرهنگ ایرانی و جمعآوری اطلاعات درباره مردم ایران و علایق آنهاست.
بر اساس این طرح، پلتفرم مذکور میتواند با شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام، یوتیوب، آپارات، فیسنامیا و همچنین با تبلیغات موتورهای جستجو مرتبط باشد که به جلب توجه و افزایش شانس انتشار آن در بین ایرانیان کمک میکند.
▫️کمپین آنلاین «تصور کن اینجا ایران است»: در این طرح شخصیتها مشهور مانند هنرمندان شروع به تبلیغ روشهای تغییر فرهنگ جامعه ایران میکنند و اغلب بازوهای اجرایی این کمپین هنرمندان و عکاسان نوظهور ایرانی هستند. این کمپین با همکای نهادهای جامعه مدنی و همچنین سازمان ملل راهاندازی شده و از جمله روشهای آن برگزاری نمایشگاههای آنلاین نقاشی و عکس و فیلم و... با هدف تغییر فرهنگ جامعه ایرانی است. در این کمپین از کاربران ایرانی خواسته میشود تا داستانها و نظرات خود درباره مشکلات کشور را با استفاده از حس طنز و کنایه در پلتفرمهای فیسبوک، اینستاگران و یوتیوب مطرح کنند.
▫️تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی جوانان ایرانی و تخریب باورهای آنها درباره واقعیتهای تاریخی: در این طرح تلاش شده تا صداهای مخالف نظام ایران با روشی ساده و جذاب در اختیار مردم این کشور به ویژه جوانان قرار گرفته و درواقع طرز فکر و فرهنگ آنها را به چالش بکشد.
▫️کمپین «فکر کن-بپذیر-تغییر کن»: هدف از این طرح به چالش کشیدن اصول فرهنگی ایران و تحریک جوانان ایرانی برای مبارزه با فرهنگ این کشور و تبلیغ زندگی مرفه اینفلوئنسرهای ایرانی مقیم خارج از طریف رسانههای اجتماعی است.
🇮🇷 بدون مرز
https://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44