سلام
طرز تهیه کله گیپا :
مواد لازم :شکمبه گوسفند ۱۲۰۰گرم (یک عدد کامل)
لپه یک فنجان
برنج ۲۵۰گرم
زعفران نصف فنجان
زیره یک قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده ۲۵۰گرم
پیاز داغ ۳قاشق سوپ خوری
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:ابتدا لپه و برنج را میشوییم و یکی دو ساعت در آب خیس میکنیم بعد تابه ای را روی حرارت میگذاریم و داخل ان روغن میریزیم و گوشت چرخ کرده را تفت میدهیم تا سرخ شود بعد گوشت سرخ شده را به همراه پیاز داغ و زعفران و زیره و نمک و فلفل و زرد چوبه با هم مخلوط میکنیم بعد لپه و برنج خیس شده را به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم . شکمبه گوسفند برش داده را به شکل مستطیل باز میکنیم و مقداری را از مواد را مخلوط شده را داخل هر برش میریزیم بعد چهار طرف ان را به صورت بقچه در میاوریم و با نخ و سوزن میدوزیم بقچه های شکمبه داخل قابلمه میپیچیم و روی انها را اب میریزیم تا اندازه ای که روی شکمبه ها را بگیرد ابتدا حرارت را بالا میبریم تا اب جوش بیاید بعد حرارت را کم میکنیم و میگذاریم تا غذا به ارامی چند ساعت بپزد و اب ان کاملا جذب شود
بعد بقچه ها را ازقابلمه خارج میکنیم و میل میکنیم 😋😋😋
یادمون باشه در هنگام خوردن باید نخ ها را از شکمبه جدا کنیم
من خیلی شکمبه را دوست دارم و عاشق ان هستم بیشتر اوقات البته قبل از کرونا همگی در خانه مادربزرگ جمع میشدیم و نوش جان میکردیم
به نظر من کله گیپا با گیپا هیچ تفاوتی با هم ندارن و هردو شون مقوی و خوشمزه هستند😋😋😋
💐❤️💐❤️💐❤️
خانم مریم افخمی این جواب رو برای ما فرستادن😍👏👏
البته گیپا و کله گیپا یه تفاوتی با هم داره ، کی میدونه؟؟؟
@behesht_e_khane