پرده اول: ⚠️شما بهتر است ازدواج نکنید!❌
جوانی که نسبت به مسائل خانوادگی احساس مسئولیت ندارد، هرچند ازنظر جسمی، رشد فیزیکی، سن و سال و حتی تمکن مالی امکان ازدواج داشته باشد، بهطور طبیعی وقت ازدواج این جوان نیست؛ زیرا روحیات کودکانهاش 👼برای او مشکل میتراشد؛ بنابراین از مهمترین نکاتی که متولیان امر تربیت و تعلیم و خود جوانان نیز باید به آن توجه داشته باشند، رشد عقلی، روانی و اجتماعی است.
🔰گاه در محیطهای دانشگاهی شاهد دانشجویانی هستیم که روح مسئولیتپذیری و اجتماعی آنان همگام با توانمندی علمی و متناسب به سن و سال و رشد فیزیکی آن پرورش نیافته است؛ بنابراین اگر دانشجویی با این ویژگیها در مورد ازدواجش مشاوره بخواهد، باید به او گفت: شما هنوز تا زمان ازدواج فاصلهداری و رشد لازم را پیدا نکردهای!‼️
🔰این گروه از جوانان باید برای رشد اجتماعی و روانی خود در عرصه فعالیتهای اجتماعی وارد شوند و در خلال ارتباطهای توأم با مسئولیت این حس را در خود تقویت نمایند. این گروه از جوانان که هنوز به احساس مسئولیت نرسیدهاند و ذوقی در عرصههای اجتماعی از خود بروز نمیدهند، در ارتباط با خانوادهی خویش بیمسئولیتی خود را به نمایش میگذارند.
🔰جوان دانشجویی که حدود سه، چهار ماه در خوابگاه به سر میبرد و حتی یک تلفن به مادر و خانوادهاش نزده است، چگونه میتواند در تشکیل خانواده از خود احساس مسئولیت نشان دهد؟! او هنوز به توانمندی عاطفی💞 لازم نرسیده است. جوانی که از خانواده خویش غافل است و نمیتواند دیگران را درک کند، چگونه توانایی درک احساسات دختری را بهعنوآنهمسرش خواهد داشت؟! هرچند چنین جوانی میتواند عواطف ناشی از غریزه جنسی خود را تحت عنوان عاشق شدن به مخاطب خود نشان دهد، اما خواستگاه این احساس عواطف و عاشق شدن از قلیان شهوت و غریزه جنسی اوست و هیچ خواستگاه مسئولیتی در آن دیده نمیشود. لذا به این عشق ورزیدن او نمیتوان اعتماد کرد.
⬅️ ادامه دارد👇👇
📚برشی از کتاب
#مطلع_مهر
✍امیرحسین بانکیپورفرد
#لَختی_با_کتاب
@behesht_e_khane