🏴آیین سنتی پخت نان عباسعلی در آران و بیدگل
🌕 نان عباسعلی به نام حضرت ابوالفضل (ع) پخته میشود و مردم شهرستان آران و بیدگل معمولا آن را به عنوان یک نان نذری میپزند.
🌕 بنابر یک آیین سنتی نانوایان شهرستان آران و بیدگل، همزمان با ماه محرم نان عباسعلی را پخت کرده و بین عزاداران توزیع میکنند.
🌕 این نان با عنوان «نان شیرین» یا «نان شیری» پخته میشود که آرد، روغن، شکر، شیر، زعفران، زرد چوبه و زنجبیل مواد اصلی آن را تشکیل میدهد.
#ایران_زیبا
#کُره_ی_بادوم_زمینی
@BehrouzTeam 🌈🌤