راه های جلوگیری از سیاه شدن موز رو میدونید؟ 🍌 ما 4 روش رو بهتون معرفی می کنیم👇 🍌موز را آویزان کنید؛ این عمل مانع له شدن و کوفتگی موز و در معرض هوا قرار گرفتن آن می‌شود. 🍌ساقه و دسته موز را با پلاستیک بپوشانید؛ این کار باعث کاهش رسیدن اکسیژن به ساقه موز شده و می‌توان موز را برای یک هفته بیشتر تازه نگه داشت. 🍌موز را جدا از دیگر میوه‌ها و سبزیجات نگهداری کنید؛ میوه‌ها و سبزیجات ماده‌ی ویژه‌ای از خود بیرون می‌دهند که روند رسیدن و درنتیجه سیاه شدن موز را سرعت می‌بخشد. 🍌موز را داخل کیسه‌های در بسته نگهداری نکنید؛ این کار باعث قهوه‌ای شدن زودتر موز می‌شود. 🌺🌸🌼🌺🌸🌼