بِنيه سيب و موز
مناسب برای 👼🏻 18ماه به بالا
مرحله 1⃣
2 عدد سیب🍎 را پوست بگیرید و حلقه حلقه برش بزنيد، سپس دانههايشان را جدا كنيد. حلقهها را در بشقابي بچينيد. کمی شكر (80 گرم) و یک قاشق چایخوری دارچين را مخلوط كنيد و روي سيبهاي حلقه شده بريزيد. بعد آنها را 20 دقيقه رها كنيد تا سیبها طعمدار شود. 2 عدد موز 🍌 را پوست كنده و به شكل دلخواه برش بزنيد و كنار بگذاريد.
مرحله 2⃣
2 عدد تخم مرغ🐣 تازه بردارید و زرده تخممرغها را از سفيده جدا كنيد. زردهها را در يك كاسه با كمي نمك مخلوط كرده،خوب بزنيد تا صاف و يكدست شوند.120 گرم آرد را با نصف قاشق چایخوری بیكينگ پودر را با هم مخلوط كنيد و به تدريج به زردهها اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا يكدست و بدون گلوله شود. بعد آرام آرام نصف پیمانه شير🍼 را اضافه كنيد و هم بزنيد. سفيدههاي تخممرغ را با همزن خوب بزنيد تا كف كند. بعد به مواد اضافه كنيد.
مرحله 3⃣
روغن را در يك تابه گود داغ كنيد. تكههاي سيب و موز را ابتدا در مايه آماده شده (تخممرغ و آرد) بغلتانيد و بعد در روغن زياد سرخ كنيد. وقتي دو طرف ميوهها طلايي شد، آنها را از روغن خارج کنید. میتوانید آنرا با عسل مرغوب🍯 یا پودر نارگیل تزئین کنید.😋
👶🏻
@behtarinmadar 👶🏻