🍃ضدعفونی با محلول جوش شیرین و مایع ظرف شویی در این روش کافیست سینک آشپزخانه را پر از آب کنید و یک الی دو قاشق مربا خوری جوش شیرین و چند قطره مایع ظرف شویی به آن اضافه کنید و بگذارید 5دقیقه خیس بخورد، سپس میوه‌ها و صیفی‌جات رو بشورین. 🍃ضد عفونی با محلول سرکه و نمک سرکه و نمک هر دو ماده ضدعفونی کننده و گندزدا هستند. یک یا دو قاشق مربا خوری نمک را با یک قاشق مربا خوری سرکه در مقداری آب بریزید و اجازه دهید میوه‌ها و سبزیجات  ۱۵ دقیقه در آن بماند. لازم به ذکر است بدانید که حتما موقع آب کشی از آب سرد استفاده کنید. @bentolhoda_81