🐝عسل طبیعی برخلاف تصور عموم، باید حتما بعد از مدتی حالت شکرک مانند به خودش بگیرید
🍯 که نشان از زنده بودن و فعال بودن آنزیمهای موجود در آن است، اصلا عسل به خاطر همین آنزیمهاس که شفا بخش است؛ ولی متاسفانه خیلیها فکر میکنند این یعنی عسل تقلبیه !!!
🍯 آنزیم دیاستاز موجود در عسل که زنبور عسل خودش اونو به شهد اضافه میکنه باعث این رخداد میشه ...
👈اگه حین خوردن عسل شکرک زده، خیلی راحت زیر زبان حل شد و هیچ صدای خرد شدنی نداشت، بابت آن عسل کاملا مطمئن باشید،
👈پس عسلی بخرید که1⃣ شکرک زده باشد و2⃣ حین میل کردن زیر دندان صدای خرد شدنش راحس نکنید
@SaleHoney
@berangekoda