🔴سهامدار عمده بانک آینده عامل اصلی زیان ۵۱ هزار میلیارد تومانی/بانکی که ۸۰ درصد سپردهها را به خودش وام داد!
🔹پرداخت تسهیلات به شرکتهای سهامدار اصلی بانک و همچنین اعطای تسهیلات به پروژه بدون بازده ایرانمال و همچنین پرداخت سودهای بسیار زیاد به سپردهگذاران با هدف جذب نقدینگی و ایجاد تعادل موقتی و ظاهری در ترازنامه، موجب شده زیان انباشته بانک آینده در پایان سال ۹۹ به ۵۱ هزار میلیارد تومان برسد.
🔹بانک آینده از یک طرف با خلق اعتبار به شرکتهای خود و شرکتهای سهامداران خود، به ویژه ع الف سهامدار اصلی این بانک (سهامدار اصلی برخلاف همه قوانین با ایجاد شرکتهای کاغذی و تعیین هیأت مدیره و اخذ وکالت از آنها بخش عمده سهام بانک آینده را در اختیار داشته است) تسهیلات پرداخت کرده و بهدلیل اینکه عمده این تسهیلات بدون اعتبارسنجی و ارزیابی پرداخت شده است، بازدهی مناسبی برای بانک نداشته و به همین دلیل بانک را با کاهش درآمد و زیان مواجه کرده است.
🔹بانک آینده در حالی که فقط ۱۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه دارد بیش از ۱۲۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات پرداخت کرده است که این هیچ نسبتی با استانداردهای بانک مرکزی ندارد همچنین بر اساس دستورالعمل بانک مرکزی که برگرفته از استانداردهای بینالمللی بانکی است یک بانک حداکثر معادل ۲۰ درصد سرمایه پایه خود میتواند به یک ذینفع واحد (حقیقی و حقوقی) تسهیلات پرداخت کند.
🔹علت اصلی ثبت زیان ۴۰ هزار میلیارد تومانی بانک آینده در پایان سال ۹۸ و زیان ۵۱ هزار میلیارد تومانی در سال ۹۹ همین مسأله است. از یک طرف پرداخت تسهیلات به شرکتهای سهامدار اصلی بانک و همچنین اعطای تسهیلات به پروژه بدون بازده ایرانمال و همچنین پرداخت سودهای بسیار زیاد به سپردهگذاران با هدف جذب نقدینگی و ایجاد تعادل موقتی و ظاهری در ترازنامه، بانک آینده را به سمت زیاندهی سوق داد.
➖بانک آینده تنها در صورتی به سمت اصلاح حرکت خواهد کرد که سهامداران اصلی آن از افراد صالح و پاکدست تشکیل شود.
✍️بیداری ملت
@bidariymelat