به منظور استقبال از ماه مبارك رمضان دهه آخر ماه شعبان المعظم را دهه بهداشت و نكوداشت مساجد نامگزاری نموده اند: نکته نهم: ح) بهداشت فردی: -1 کارکنان آبدارخانه و تمام کسانی که با توزیع آب و چای و هرنوع مواد غذایی سر و کار دارند موظفند کارت معاینه پزشکی معتبر داشته باشند. -2 پوشیدن روپوش به رنگ روشن و رعایت کامل بهداشت فردی الزامی است. -3 آبدارخانه و هر یک از کارکنان آبدارخانه و ... باید صابون و حوله اختصاصی برای خود داشته باشند. -4 کارکنان قسمت کفشداری هنگام کار از روپوش و دستکش و همچنین ماسک مخصوص استفاده نمایند. -5 استعمال دخانیات توسط کارکنان مساجد ممنوع می باشد. ط) بهداشت ظروف و ... -1 ظروف مورد استفاده در مسجد با مواد شوینده و ضدعفونی کننده تمیز و در محلهای در بسته (کمد و ...) نگهداری شود. -2 استفاده از ظروف یکبار مصرف در اندازه های مناسب با نوع غذا هنگام پذیرایی الزامی است. -3 برای جلوگیری از آلودگی توسط دستهای آلوده، حشرات و جوندگان مانند مگس وموش، درب دار بودن ظروف الزامی است. -4 شستشوی استکان و نعلبکی ها مورد مصرف با آب و مواد شوینده و ضدعفونی کننده صورت پذیرد. -5 از به کار بردن فنجان یا لیوانهای لب پریده و معیوب خودداری شود. -6 استفاده از ظروف مشترک که موجب شیوع بیماری می گردد ممنوع می باشد.