🚨 خبری نگرانکننده درباره سه نان لواش، تافتون و سنگگ
یک مسؤل حوزه سلامت :
🔹 آردهای سفید مصرفی در نانها که در اختیار نانواها قرار میگیرد، باید مورد بازنگری قرار گیرد، چرا که این آردها فاقد سبوس هستند
🔹با سبوس گیری بیشتر، آردها سفیدتر شده اند و مردم نان کاملا سفید مصرف میکنند، این اقدام میتواند به مشکلاتی مانند اضافه وزن، دیابت و بیماریهای قلبی دامن بزند
🔹 سبوسی که به صورت فله ای خریداری شده و به نان افزوده میشود، فرآینده شده و سالم نیست و حاوی انواع آلودگیها است
🔹افزودن سبوسهای اضافی به نان برای سلامت مردم مضر بوده و خطر سرطان زایی را در پی دارد
🆔
@Bisto30_IRIB