🚨 خبری نگران‌کننده درباره سه نان لواش، تافتون و سنگگ یک مسؤل حوزه سلامت : 🔹 آردهای سفید مصرفی در نان‌ها که در اختیار نانواها قرار می‌گیرد، باید مورد بازنگری قرار گیرد، چرا که این آردها فاقد سبوس هستند 🔹با سبوس گیری بیشتر، آردها سفیدتر شده‌ اند و مردم نان کاملا سفید مصرف می‌کنند، این اقدام می‌تواند به مشکلاتی مانند اضافه وزن، دیابت و بیماری‌‌های قلبی دامن بزند 🔹 سبوسی که به صورت فله ای خریداری شده و به نان افزوده می‌شود، فرآینده شده و سالم نیست و حاوی انواع آلودگی‌ها است 🔹افزودن سبوس‌های اضافی به نان برای سلامت مردم مضر بوده و خطر سرطان زایی را در پی دارد 🆔 @Bisto30_IRIB