😱چسب جای سبوس😱 😔"سبوس" داری "گلوتن طبیعی" است که موجب "تخمیر" و حالت "کشسانی" خمیر می شود، وقتی به دستور وزارت بهداشت "سبوس" از "آرد" جدا می شود برای جبران این ویژگی ها از "جوش شیرین" و "گلوتن مصنوعی" که نوعی "سریش" است استفاده می شود. لذا بیماری های گوارشی اولین عارضه ی جدا سازی سبوس از آرد است. 😭هرچند به دروغ به آردها سفید هم برچسب آرد سبوسدار زده شده است. 💎کانال خبرگزاری طب اسلامی https://telegram.me/t124ir —————————— ✅ کورکورانه و به سادگی آنچه را که می بینید یا می‌شنوید، باور نکنید، وقت بگذارید، تحقیق کنید ! @T_124_ir تَواصَوا بِالحَقِ‌ّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر