😱چسب جای سبوس😱
😔"سبوس" داری "گلوتن طبیعی" است که موجب "تخمیر" و حالت "کشسانی" خمیر می شود، وقتی به دستور وزارت بهداشت "سبوس" از "آرد" جدا می شود برای جبران این ویژگی ها از "جوش شیرین" و "گلوتن مصنوعی" که نوعی "سریش" است استفاده می شود.
لذا بیماری های گوارشی اولین عارضه ی جدا سازی سبوس از آرد است.
😭هرچند به دروغ به آردها سفید هم برچسب آرد سبوسدار زده شده است.
💎کانال خبرگزاری طب اسلامی
https://telegram.me/t124ir
——————————
✅ کورکورانه و به سادگی آنچه را که می بینید یا میشنوید، باور نکنید، وقت بگذارید، تحقیق کنید !
@T_124_ir
تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر
#طب_اسلامی