#آشپزی_اسلامی
غذای شیر گوشت 🥛🥩
🥣
مواد لازم جهت پختن گوشت و شیر:
● گوشت گوسفندی تازه ۲۵۰ گرم
● شیرطبیعی گاو که بمدت حداکثر بین ۲۰الی۳۰دقیقه جوشیده شده باشد ۱.۵ لیتر
● نمک طبیعی دریا
● ادویه ( فلفل)
● پیاز درصورت دلخواه یک عدد
👈🏻ابتدا مانند آبگوشت و برای این که طعم غذا بهتر شود گوشت را با
پیاز و روغن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند
👈🏻سپس گوشت را روی حرارت گذاشته و
شیر طبیعی را آرام آرام و در چند مرحله ( هر یک ساعت نیم لیتر ) به آن اضافه نموده تاشیر نبرد و باید گوشت بمدت سه الی چهار ساعت خوب با شیر پخته شود،و در پایان
نمک طبیعی دریا و ادویه به آن اضافه شود برای طعم دارشدن غذا.
✅👈🏻با توجه به این که شیر مانند آب نیست و امکان دارد ببرد شعله حرارت حتما باید بسیار کم باشد
👈🏻اگر مقداری
آرد جو یا سویق جو در انتهای فرایند پختن به غذا اضافه کنید بسیار خوشمزه خواهد شد.
⚠️نکته :
در این روش گوشت زودتر می پزد نسبت به زمانی که با آب پخته میشود.😍
🌸طرز استفاده :
این غذا را میتوان همانند آبگوشت معمولی با نان میل نمود یا نان را بصورت تلیت در شیر ریخته و با گوشتها میل نمایید
نوش جان🥰💕
از امام صادق صلوات الله علیه از امام باقر صلوات الله علیه روایت شده که پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند :
حضرت نوح صلوات الله علیه به خداوند از ضعف بدنش شکایت داشت. پس خداوند وحی کرد که گوشت را با شیر بپز و آن دو را بخور که من قوت را در این دو قرار دادم.
📚طب الائمه صلوات الله علیهم ۶۴
🍲کانال آشپزی اسلامی«استاد قاسمی»
https://eitaa.com/joinchat/1846477351C77ecd13e3c