نسل آلفا، متولدین بین سالهای ۲۰۱۰ الی ۲۰۲۵ میباشند که پس از نسل زِد «Generation Z» متولد شده یا خواهند شد.
نسل آلفا به طور رسمی تحصیل کردهترین، دارای بیشترین امکانات تکنولوژیک، و در سطح جهانی، ثروتمندترین نسل تمام تاریخ خواهد بود.
نسل آلفا نخستین نسل بشر است که تمام زمان زندگی خود را به طور کامل تحت تسلط تکنولوژی سپری میکند. سال ۲۰۱۰، همان سالی است که آی پد برای اولین بار به بازار عرضه شد، اینستاگرام به وجود آمد و نام این اپلیکیشن تبدیل به کلمه سال شد.
نسل آلفا تجربه زندگی با هوش مصنوعی (Artificial Intelligence) را شکل خواهد داد.
نسل آلفا ممکن است که راحت باشند، اما توسط نسلی در حال بزرگ شدن هستند که دچار ناپایداریهای بسیاری است -یعنی نسل هزاره- که با مشکلاتی همچون مسکن، شغل و مسایل مالی دست به گریبان است. به طور مثال، متولدین نسل هزاره که والدین نسل آلفا هستند، وابسته به فیش حقوق هفتگی خود هستند. این نسل از کودکان در خانوادههایی بزرگ میشوند که به طور مداوم در حال تغییر مکان هستند، به دفعات مجبور هستند که شغل خود را تغییر دهند و به شکل قابل ملاحظهای در حومه شهرها زندگی میکنند.
✋ ۱. نسل آلفا - بچه های امروز ما- کار خود را زودتر آغاز می کنند. آنها کارآفرینترین نسلی هستند که بشر تابهحال دیده است! زیرا از سنین پایین دسترسی بیشتری به اطلاعات، افراد و منابع دارند. بنابراین آنها زودتر ریسککردن و شکست خوردن را تجربه میکنند و احتمال موفقیتشان در جوانانی و میانسالی بیشتر خواهد بود.
🔆۲. آنها برای شرکتی که با ارزش های آنها مطابقت نداشته باشد کار نمی کنند. چهارچوبها را میشکنند. آنها زیر بار قوانین از پیش تعیین شده نمیروند و اجازه نمیدهند که چهارچوبها محدودشان کند.
🏦۳. محل کار متنوع را دوست دارند.
📶۴. این نسل فناوری را به جای ارتباط انسانی انتخاب خواهند کرد. آنها هوشمندترین نسل از نظر استفاده از فناوریهای جدید هستند. نسل آلفا جهان بدون شبکههای اجتماعی را ندیده است و نمیتواند آن را تصور کند. آنها از سنین پایین از تلفنهای هوشمند استفاده میکنند و دائماً به شبکههای اجتماعی و ابزارهای دیجیتالی دسترسی دارند.
👥۵. این نسل به حریم خصوصی در محل کار اهمیت نخواهند داد چون آنها در یک دنیای بسیار بزرگ رشد کرده اند ، جایی که افراد همه چیزهای مربوط به خود را به صورت آنلاین به اشتراک می گذارند.
🌐۶. انتظار دارند که محل کار از نظر فنی پیشرفته باشد.
🧠۷. نسل تکنولوژی محور آلفا در محیط کار به پشتیبانی بهداشت روانی بیشتری نیاز خواهند داشت.
⏳۸. آنها مدت طولانی تری کار خواهند کرد و متوسط امید به زندگی در سطح جهانی بالاتر خواهد بود (۷۲ سال).
👌۹. آنها بر والدین خود نیز تأثیر خواهند گذاشت.
👌۱۰. نسل آلفا اعتماد به نفس لازم را برای ایجاد تغییر خواهند داشت آنها به اندازه کافی الهام و انگیزه خواهند داشت تا بر بزرگتران خود تأثیرات زیادی داشته باشند و فناوری هم این امکان را برای آنها به وجود می آورد.
💤 ۱۱. حس تنهایی بیشتری را تجربه می کنند. این نسل گرچه ارتباطات متعددی را از طریق شبکههای اجتماعی ایجاد میکند و دایره ارتباطی گستردهای را در فضای دیجیتال تشکیل میدهد اما در دنیای واقعی احساس تنهایی بیشتری را تجربه میکند.
📲 ۱۲. ترجیح میدهند بهصورت فردی یادبگیرند. طبیعی است که این نسل به دنبال یادگیری سریع و مبتنی بر نیازش است.
#من_گودزیلا_نیستم !
یک نوجوان نسل آلفا هستم 😎
👋 ویژگی های من را بهتر بشناسید ...
#توانگری_درمسیر_ارزش_آفرینی
#دبیرستان_کارآفرین_برنا