🔴 اظهارات آقای محمداسماعیل اکبری (مشاور عالی وزارت بهداشت) دربارهٔ نان: #نان‌هایی که در فرآیند تولید از دستورالعمل‌های وزارت بهداشت پیروی نکرده باشند، جوش شیرین دارند و در #جوش_شیرین، سدیم [مسبب فشار خون] وجود دارد. موضوع نان پیچیدگی‌های فراوانی دارد؛ به‌طور مثال بیش از یک‌سوم گندم در سیلوها نگهداری نمی‌شود و حدود سه ماه این گندم‌ها در فضای باز و زیر برزنت نگهداری می‌شود. مشاور عالی وزیر بهداشت گفت: جدا کردن #سبوس از نان به این علت صورت می‌گیرد که نان سفید شود و این در شرایطی است که نان با سبوس #بهتر است. در گذشته جلسه‌های فراوانی داشتیم که بالاخره توانستیم جوش شیرین را به‌صورت قانونی از نان حذف کنیم. اگر #مردم به نانوایی‌ها بگویند «نان سفید #نمی‌خواهیم »، نانوایی‌ها هم فکری به حال این موضوع می‌کنند. مردم باید بدانند نان سفید #بد است. @bualii