💢💢 🔰مهمانی از گرمسیر؛ مقوی قلب و مغز 🔹انبه در استان هرمزگان و سیستان بلوچستان در ایران کشت می شود. 🔸مزاج انبه گرم و خشک است. 🔹بهترین نوع انبه،شیرین و شاداب با بوی خوب و کم ریشه است. 🔸انبه خون غلیظ سوداوی تولید می کند. 🔹معده را تقویت می کند و همچنین برای تقویت قلب و مغز و گوارش مفید است. 🔸ملین است و برای بهبود بواسیر خوردن آن توصیه می شود. 🔹انبه رنگ پوست صورت را نیز بهتر و زیبا تر می کند. 🔸یک نسخه خانگی برای سیاهی موی خانومها،استفاده از روغنی است که پوست انبه کال در آن قرار داده شده و مدتی در آفتاب مانده باشد. 🔹از قدیم ذکر شده، بهترین مدل خوردن انبه این است که انبه رسیده وآبدار را با دست مالش داده تا نرم شود سپس قسمت سر میوه بریده شود و اجازه داده شود کمی از شیره یا آب آن خارج شود سپس خورده شود. ‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─ @bualii ‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌ ‎‌─┅═༅𖣔🌺𖣔༅═┅─